Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a barátnőd ilyen "hisztérikusan" viselkedne?
Nemrég költözött hozzám, mert talált helyben munkát, de 2,5 hét után az egyik kollégája kirúgatta. Eleinte örült a munkának, de aztán a kollégák miatt utált bejárni, a kirúgás előtti hét hétvégéjén spontán rájött a sírógörcs a munka miatt.
Mióta kirúgták velem is furcsán viselkedik. Például szombaton eleve rossz kedvvel kelt fel, elmentünk kirándulni a hegyekbe. Felértünk, elindultunk sétálni, a mozifilmekről beszélgettünk, elővettem a telefonomat, hogy megnézzem mikor játszanak egy filmet. Addig ő elindult sétálni, letért az ösvényről. Mire felnéztem a telefonomból már nem láttam sehol, elindultam egy irányba megkeresni, hívtam is telefonon, de nem vette fel, így visszamentem az ösvényre, hogy ott megvárom, míg visszajön. Kiakadva jött vissza, hogy miért a telefonomat nyomkodom, mikor kirándulni jöttünk. Szomjas volt, így mondtam neki, hogy menjünk vissza inni. Mikor hazaértünk az volt a baja, hogy ő arra gondolt, hogy csak a hegy lábánál lévő boltig megyünk vissza és utána tovább kirándulunk. Mondtam neki, hogy ha így viselkedik, inkább menjen haza és jöjjön vissza ha normális.
Este filmezni készültünk, átmentem a boltba, hogy hozzak hozzá valami rágcsát. Kérdeztem, mit hozzak neki, ő azt mondta először, hogy töltött Pilóta kekszet, majd inkább vaníliás karikát kért, még mielőtt kiléptem volna mondta, hogy akkor vaníliás karikát kér. Mire a boltba értem valamiért az volt bennem, hogy töltött Pilótát kér, így vettem egy olyat, mert egy csokis karikát magamnak. A film elején a sötétben nyitotta ki a csokis karikát (vaníliásnak nézhette), mire rászóltam, hogy ő a másikat kérte, azt magamnak hoztam. Erre kitört rajta a hiszti, hogy miért nem figyelek rá, mert 3 -szor elmondta, hogy ő vaníliás karikát kér. Megnyugodott, néztük tovább a filmet, de egyikből se evett, így egy idő után próbáltam "megetetni", a szájába rakni. Erre megint kitört rajta a sírás, hogy ő ezt nem bírja már, elege van és haza akar menni.
Szerintetek én csinálok valamit rosszul? Próbálok mindent megtenni, hogy segítsek neki. Arra gondolok, hogy megviselte a munkahely, mert mindig felhozza, hogy mennyire megalázónak tartja, hogy kirúgták kreált indokkal, neki kellett volna felmondania. Mit tehetnék?
Hát ez nem lehet igaz.
Csak szerintem volt s..gfej a kérdező?
Elmegyek a barátommal kirándulni, megbeszéljük milyen klassz egy film, ő meg programot néz csak magának. Megkérdezted egyáltalán a csajt, hogy meg akarja e nézni? Vagy gondoltál rá, hogy nem tudja kifizetni a jegyét, mert munkanélküli? Felhoztad, hogy meghívod? Muszáj volt egy programon egy másikat szervezni?
Utána a csaj mondta, hogy szomjas. Ki megy haza egy programról inni? Azt a 100ftot ásványvízre nem kellene sajnálni.
Aztán a karikás dolog. Nehéz lett volna figyelni rá, többször elmondta. De ez még elnézhető. De az, hogy rászólsz, hogy nem vehet a tiedből, mert neki másikat hoztál(rosszat) az meg eleve nonszensz.
Szerintem zsidó vagy, nem látod át a csaj anyagi helyzetét. Ha az ember összeköltözik a párjával, és az egyik megszorul, a másik tekintettel van rá és kisegíti.
Komolyan nem adtál neki a kekszedből??
A kekszből akartam neki adni miután mondta, hogy ő vaníliás karikát kért és a csokisat annak nézte a sötétben, de utána már nem kellett neki.
A mozis programot előtte nap néztem ki, de nem volt már rá hely, a kirándulás közben ő hozta fel, hogy meg akarom-e még nézni, ezért kezdtem el rákeresni, hogy adják-e.
Egyébként miután visszajöttünk a kirándulásról én elszundítottam egy fél órára, ez alatt ő összepakolt, hogy hazamegy ha már ki akarom dobni. Végül rábeszéltem, hogy maradjon, mert nem gondoltam komolyan.
Milyen apró cseprő sz@rságokon kattogtok.
Ha alapból nem ilyen a barátnőd akkor van esély, hogy rendeződjenek a dolgaitok ha munkát talál.
Továbbra is fenntartom a dolgokat.
Miért kell megmagyaráznia, miért szeretne egy darabot a kekszedből? Értelmes ember megkinálja a másikat, nem pedig elfogadható érvelést a darab kekszért.
Arról ne is beszéljünk, hogy egyből hozzávágtad egy apróság miatt, hogy húzzon el a lakásodból. Ritka rusnya dolog. Utána meg nehogymár hősnek érezd magad, hogy rábeszélted, hogy maradjon, mikor te küldted el.
Èn szakítanék veled.
Nem kéne a melora fogni az idegbaját. Én is állást keresek már egy ideje, mégsem viselkedek idiota sárkány módjára a kedvesemmel.
Ö alapbol isis ilyen, csak most ráfoghatja a marha sok stresszel járo állásdologra azmacska egészet.
Ezzel csak az a baj, ha bármi problémátok lesz, ö mindössze hisztizni fog, te meg szopsz.
Nekem egy pillanatig nem kéne ilyen ember.
Igen, csinálsz valami rosszat - nem figyelsz rá, pedig főleg most kellene, amikor ilyen nehéz időszaka van.
Legyél nagyon figyelmes, türelmes, és ne akadj fenn ezeken az össze-vissza reakcióin.
Miután befejeztem a sulit, nagyon nehezen találtam alkalmi munkákat, meg dohányboltos szarokat, aztán betelt a pohár az átverésekkel.Több mint fél évig voltam egyhuzamban munkanélküli, szüleim tartottak el, Sajnos a barátommal nem tudtam összeköltözni, mivel ő még tanult, így egymáshoz járkáltunk. Iszonyatosan magam alatt voltam, senmmirekellőnek éreztem magam, az önbecsülésem a 0 alatt, melegítő+macifelső egésznap.... és ez kihatott a kapcsolatunkra is.. Többször felmerült a szakítás gondolata is. Eleinte megértette, h mi a baj, aztán nem tolerálta. DE TÚLÉLTÜK! (ja amúgy diplomám és 2nyelvvizsgám van)
Segít neki munkát keresni, és ha valóban szeretitek egymást, akkor kifogotk tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!