Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ki lennétek akadva, ha barátnőtök így viselkedne?
"Viszont ő szó nélkül órákra eltűnik majd az a kifogása, hogy ő játszott és nem figyelt."
Ez nem kifogás, ez az igazság! Nem kell állandóan egymás nyakán lógni, ha ő játszani akar, akkor hagyj játszon, ennyi. :)
Párom és köztem 200 km-es a táv. Mi nem chatelünk, hanem SKYPE-olunk, de van, hogy mi is mást csinálunk közben.
"Legutóbb másfél napig nem értem utól és nem tudtam hol van és ezt szóvá tettem, de ő úgy vette, hogy nem bízok benne.."
Itt viszont neked van igazad, mert igazán vehette volna a fáradtságot, hogy leírja, hogy miért nem fogod őt elérni az elkövetkező másfél napban, ez nem telik semmibe, szimplán figyelmesség a másik felé!
Szerintem ennek a beszélgetésnek semmi értelme. Úgy vettem észre, hogy te túl szorosan akarod fogni, ő ezért menekül, sőt, ő meg nem érdekli azt, hogy te is létezel.
Így nem fog működni egy távkapcsolat! Ezt már most mondom.
A távkapcsolat nehéz, saját tapasztalat, ezt mind a két félnek akarnia kell, őszintén, és tenni a kapcsolatért, hogy működjön és nem szabad félvárról venni!
En azon sem lepodnek meg, ha azert tunt volna el masfel napra mert annyira elege lett abbol h egesz nap rajta akarsz logni.
Meg is orulnek toled... a xhatelgetesben az a jo h az uzenet megvar, 2-3 ora mulva is vissza lehet ra irni. Mi csak nyaranta vagyunk messze egymastol, tudom h ez nem ugyanaz... de akkor ugy chatelunk, hha van mondanivalom leirom, ha epp raer, valaszol. Ugyanez forditva. Par ora siman eltelik 2 uzenet kozott. Ha vmi surgos, felhivjuk egymast. Par naponta egy ora skype este.
Ev kozben egyutt elunk, bem az h nem ragaszkodunk egymashoz, de egy messenger nem elo beszelgetes. Hulyeseg annak kezelni.
"Viszont ő szó nélkül órákra eltűnik majd az a kifogása, hogy ő játszott és nem figyelt."
Na abban a pillanatban lenne vége a távkapcsolatnak, ha óránként be kéne csekkolni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!