Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak féltékenyek lennétek akkor ha a barátnőtök ilyeneket csinálna?
Felhívja néha a haverjait telefonon...akik fiúk...facebookon más férfiaknak is ír, rendszeressen beszélget velük, de csak ártatlan dolgokról váltanak üzeneteket egymás közt. Lenne neki személyi edzője aki megintcsak férfi és jó kapcsolatot ápolnak..
néha edzés után találkoznak, dumálnak általános dolgokról, szóval csak haveri alapon történő beszélgetések lennének ezek és tényleg semmi több nem lenne a háttérben.
Neked pedig ugyanúgy kimutatja az érzéseit , figyel rád, és veled is törődik.
Ennek ellenére
Titeket zavarna, ha a barátnőtök ilyen lenne?
Na igen ez így szépen hangzik és mire lenne ok a féltékenységre..!
De ez sajna nem mindig így működik !!
nem is a beszélgetések zavarnának,hanem a lakáson belüli folyamatos telefon nyomkodás.
nem igazán tolerálom.
személyi edző csajokból akik versenyeket is nyertek fitneszben vagy testépítésben meg ismerek nem egyet,úgyhogy bemutatnám neki.
igazából azért mert se időm,se energiám nincs nekem a féltékenységre meg felügyelőt játszani,vagy versengeni más kanokkal.
Nyuszicsibe, ilyen csak a mesében van. Persze, ártatlan dolgokról beszélgetnek. :D Meg jóbaráti viszony... aha..
Nekem személy szerint nem férne bele, mert tudnám hogy csak idő kérdése és több lesz.
Viszont a mai irreális értékrendű társadalomban ahol szinte minden megengedett, nincsenek értékrendek, még az is beleférhet egyes emebreknek ha barátilag dugnak egyet. De hogy a kérdésedre is válaszoljak: igen, zavarna.
Egyértelműen zavarna ,sőt mi több, ki mondja ,hogy csak általános dolgokról beszélgetnek?
A másik meg, a férfiak többsége nem barátkozik nőkkel, ne legyünk álszentek, nincsenek önzetlen barátságok ,ez naivság, szóval előbb-utóbb ennyi pasi "barátságból" lesz valami..ergo nem örülnék neki és szóvá is tenném a pasi helyében vagy nekiállnék én is feltűnően flörtölgetni csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!