Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ki lennétek akadva, ha barátnőtök így viselkedne?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nem régen jöttünk össze, van közöttünk kb 90 km távolság ezért chatelni szoktunk ha nem tudunk találkozni. Viszont ő szó nélkül órákra eltűnik majd az a kifogása, hogy ő játszott és nem figyelt. Legutóbb másfél napig nem értem utól és nem tudtam hol van és ezt szóvá tettem, de ő úgy vette, hogy nem bízok benne (holott azért sem szóltam hogy exeivel tartja a kapcsolatot, néha velük vásárol stb) és hogy csak azért félek ennyire, mert engem többször pofára ejtettek már, stb..2016. dec. 27. 13:39
11/15 A kérdező kommentje:
Az a fura hogy a kapcsolat elején mikor én nem válaszoltam 2-3 órát ugyanúgy kérdőre vont, meg hogy mégsem akarok tőle semmit meg hasonlók
2016. dec. 27. 15:22
12/15 anonim válasza:
Én is utálom, ha valaki szó nélkül eltűnik órákra, főleg ha beszélgetés közepén teszi azt. Időnként előfordul mindenkivel, elbambul, elmélyed valamiben, bealszik délután, megjelennek a rokonok, rengeteg minden történhet.
De bunkóság rendszeresen ezt csinálni. Főleg napokra eltűnni. Ha dolgom van akkor a közeli barátaimnak is írok annyit, hogy "tanulok,megyek xy-hoz, határon túl leszek (stb), majd holnap este beszélünk".
13/15 anonim válasza:
Az egyik fel mindig jobban oda van a masikert, o most nyeregben erzi magat. Hany evesek vagytok?
14/15 anonim válasza:
"Szergej55 nevű felhasználó válasza:
Ez annyira nem jó."
Ez csak nekem tűnt fel? Zseniális a válasz :D
15/15 anonim válasza:
Nàlam ott bukna a dolog még ha tàvkapcsolatban lennék ha kiderülne hogy shoppingol az exeivel szoval nekem ez nem férne bele nem azt sem tűrném el hogy chatelnek !Sztem te csak azért vagy neki mert te ezeket a dolgokat eltűröd neki és tudja hogy te nem hagyod ott annak ellenére amiket művel veled visszaél a türelmeddel és még te ezekutàn leakarsz vele ülni megbeszêlni a dolgokat !Sztem ne éld bele magad csajozz ismerkedj és felejsd el ezt a csajt jàttszik veled !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!