Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolatban, ha a felek úgy viselkedne szinte mint egy házaságban, akkor ott valószínű, hogy már érzelmek is vannak?
Arra gondolok, hogy ők nyitott házasságban élnek, lehet csak Te nem tudsz róla.
Sokmindentől függ, Én visszaadám, de el nem válnék.
Szerintem sem megy túl szeretői viszonyon, akkor menne túl ha a pasas kitálalna otthon s összebútorozna a szeretővel. Akkor látszik majd meg amikor kiderül a viszony.
Ha az én férjem játszana ilyent az nagyon rosszul esne, nagyon haragudnék rá, de attól függ mennyi ideje élné ezt a dupla életet, s milyen szöveggel állna elém:
- ha szerelmes menjen- de akkor ment volna 3-4 csetlés-botlás után
- ha hiányzik a más/új - az megoldható
- ha valamiféle kívánságai vannak amiket én állítólag nem tejesítek (főleg ha nem is tudok róla-nem vagyok gondolatolvasó) - ez is megoldható
- ha több éve űzi ezt akkor elválnék, ha úgy érezném nem tudnék bízni benne, de előtte elbeszélgetnék vele is és a szeretővel is, hogy lássam hol futott zátonyra a házasságom s menthető-e vagy sem
- ha neki szabad szeretőt tartani akkor nekem is szabad s élünk tovább nyitott házasságban
Ti hány éve csináljátok s mit mond miért nem válik el?
Csak akkor megy túl, ha a férfi elválik a feleségétől és a szeretővel költözik össze.
Pont ilyen párocskát ismertem az egyik munkahelyemen. A férfi sokszor együtt is vásárolt a szeretővel, még ismerősöknek is bemutatta.
Aztán az lett a vége, hogy mikor a szerető megelégelte a helyzetet és azt mondta, költözzenek össze, a férfi ígért fűt-fát, aztán mégis az asszonyt választotta, a szeretővel meg végleg szakított. Mondjuk azóta már van más szeretője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!