Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak, akik ivarerett koruk ota egy honapnal nagyobb kieses nelkul kapcsolatban voltak?
"Ugy mondta egy celeb huszoneves a masfel eves szingliseget, mintha folyamatosan kellene parkapcsolat."
Es te latszolag egybol elhitted. Lehet, hogy ivarerett vagy, de odafennt azert eleg hamvas a szurkeallomany. :)
Ivarérett koruk óta.:D
Én folyamatosan kapcsolatban voltam,mert nem szerettem egyedül lenni.Pedig kellett volna egy kis idő kapcsolat nélkül is.
Ivarérett... :-D Ezt sem hallottam még ilyen formában emberre, de végül is...
Kit érdekelnek a celebek? Ugye nem gondolod komolyan, hogy bármit is adsz a véleményükre?
Tudom h allatokra szoktak inkabb, de ha belegondolunk...
Csak ilyenkor lesek h en vok a hulye vagy inkabb ezek akik igy gondoljak h folyamatosan kell vmi kapcsolat.
Olvass több könyvet, a szókincsedre ráférne. :-)
Egyébként a kérdésedre visszatérve, ezt csak a kapcsolatfüggők csinálják. Én mindig úgy voltam vele, hogy ha van kapcsolatom, az jó legyen, és igazán akarjam, és ne csak azért legyen, hogy ne legyek egyedül, mert az nekem se jó, és a másiknak is megalázó, ha nem is igazán őt akarom, hanem csak eszköz arra, hogy legyen kapcsolatom.
Nem csak állatokra szokták használni, ez inkább egy biológiai definíció:
"A testben működő hormonok hatására a szervezet ivarszerveiben megindul az érett, szaporodóképes ivarsejtek termelődése. Embereknél a serdülőkornak nevezett életszakaszban, 12-14 éves korban"
Érted, 12-14 éves kor. Már ha nem esett volna le senkinek eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!