Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet meg lehet tenni egy kapcsolatban?
Szeretnék ráírni az exemre akivel már egy éve nem beszéltünk hogy hogy van mert tudom hogy nehéz időszakon ment át. Semmi másról nem lenne szó csak szeretném tudni hogy rendben van.
De nem tudom megtehetek-e egy ilyet párkapcsolatban, vagy félreérthető volna-e, a barátomnak nem tudom felhozhatnám-e a dolgot, vagy megsértődne, elveszené bennem a bizalmát. Pedig őt szeretem és nem az exemet.
Szeirntetek ráírhatok, vagy inkább ne?
Emlitsd meg a parodnak a dolgot es kerdezd meg az o velemenyet. A baratod vagy megmondja hogy szerinte nem Jo otlet vagy azt mondja hogy irj neki.
18/L
Mindkét pasi félreértheti.
Ha a mostani pasidnak szólsz és beleegyezik (ha elmondod neki és bízik benned, akkor nem fog gyanakodni semmire), a régi még nem biztos, hogy jól fogja venni a dolgot. Nem tudom, hogy váltatok el, de akár ellenséges is lehet, vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!