Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Parommal osszesen 240ezret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal osszesen 240ezret keresunk (tudom, nem sok) hogyan osszuk fel a penzt szerintetek?

Figyelt kérdés

Mi arra gondoltunk, hogy egyenlore felig kozos kasszan leszunk.

Most koltoznenk ossze, meg tervezgetjuk.

120-120e ft ot keresunk, ebbol mennyi "zsebpenzt" hagynatok magatoknak?

Mennyi menne a felrerakos dobozba?

Alberlet, hitel nincs, nem is lesz! Csak a rezsit kell fizetni.

2017. márc. 28. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egyedül nem tudnék megélni ennyiből.
2017. márc. 31. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
mi teljes kozos kasszan vagyunk minden penzunket osszetesszuk. ha valaki szeretne valamit megbeszeljuk es megkapja. nem egyszerre mindent, egyszer o egyszer pedig en. nekunk ez mukodik. illetve ho elejen osszeirom mire mennyi kell es mindent pipalok. ennyi. nem bonyolult es működik. en nem vagyok sajat kulon penzre, viszont azt is megbeszeltuk, ha valaki koltsegesebb dolgot szeretne vagy ajandekot akkor nyugodtan gyujthet ra kulon, ebbol nem csinalunk gondot. :) sokkal konnyebb kozosen gyujtogetni, s egyikunk sem vagyik arra, hogy havi 20-30ezreket kidobjon az ablakon zsebpenzkent. nem vagyunk mar gyerekek. nyaralasra meg karira stb szinten egy kulon dobozban gyujtunk. ennyi :) bevalt, foleg amiota megtanultunk sporolni. pl szombaton elseje, es van 1500 forintunk :DDDDDD de tele a huto, kocsikba van benzin, mar csak giliszta kell es indulas pecalni :D de van olyan honap, hogy felreteszunk 70ezret. amugy mi is olyan 250korul keresunk ketten. :)
2017. márc. 31. 12:35
 13/13 anonim ***** válasza:

nincs az a pénz, amit ne lehetne beosztani. ha 240, akkor azt. érdemes tartalékot képezni, így bármit is vesztek, nem muszáj a keresleti csúcson venni (pl téli kabátot ősz végén, stb), hanem akkor, amikor jó vételre futtok.

én így osztanám fel:

Kötelezők:

- lakásrezsi

- közlekedés

- kaja

- 10% vésztartalék betegségre, munkanélküliségre

opcionális:

- ruházkodás

- szórakozás (könyv, tévé, mozi, net is, nem csak bulizás)

- kikapcsolódás, pihenés, utazás

- cél megtakarítás: lakásra, gyerekre, kocsira, akármire ami nektek fontos.

- kockázati életbiztosítás, vagyon biztosítás. nem megtakarításos, csak kockázati.

2017. ápr. 5. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!