Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vagyok már boldog a párommal újra lehet még éleszteni ezt a kapcsolatot?
Mi lenne ha megbeszélnétek, vaaagy esetleg egy kis pihiidőt tartanátok, nem szakítotok csak kicsit külön vagytok h hagyjátok lecsitulni a gondolataitokat, mit itt mondhatunk bármit
1 te döntesz
2 meg vele kéne meg beszélni h mit érzel
Itt sztem inkább az a gond h le kéne ülni és nyugodtan átbeszélni, én sztem, persze lehet hülyeséget mondok..
Összejöttél kislányként egy korban hozzád nem illő férfival, mert "érettebb" volt, aztán most leesett, hogy ez nem úgy működik mint azokban a mesékben, amiken felnőttél. Üdvözlet a felnőttek világában! Igaz, hogy bunkó paraszt, de legalább ott a lakás.
Szerintem menj haza és gondolkodj el azon, hogy jutottál idáig. Valószínűleg maximum húzhatnátok csak a szakítást, de bekövetkezne.
Az első nehéz időszakban a fejedhez vágja, hogy beteg voltál és nem kapsz m unkát?!
Mit gondolsz, később mit kapnál a fejedhez?
Ez az alak nem a társad, nem szeret, megszokta, hogy él mellette egy nő, akivel szexelhet, aki a háztartást vezeti, de az ilyentől gyorsan menekülni, ahogy csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!