Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti a párotokkal egy kasszán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a párotokkal egy kasszán vagytok vagy külön külön?

Figyelt kérdés
Párommal most tervezgetjük az osszeköltözést, tanácsokat szeretnék kérni tőletek kinek hogy vált be a legjobban?
2017. márc. 13. 09:23
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Nálunk közös kassza van.

Rz normális szerintem.

2017. márc. 16. 10:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Én egy dolgot tartok nagyon nagy butaságnak: a merevséget.

Amikor a két fél teljesen rugalmatlan, és csak plusz problémákat okoznak maguknak azzal, hogy görcsösen ragaszkodnak valamihez.

Így van ez a pénzügyekkel is.

Ahol már ki kell kötni, hogy ki mire hogyan és mennyit költ, az már eleve azt jelenti, hogy ilyen téren nincs meg az összhang.

A közös kasszát sem tartom túl ideálisnak, túl azon, hogy ez is lehet konfliktusforrás, némi anyagi önállóságnak azért kapcsolaton belül is lenni kell.

Én annak a híve vagyok, hogy meg lehet ezt erőltetett szabályok nélkül is oldani. Ha kell valami, megveszem. Ha kell neki valami, megveszi. Vagy ha tudom, hogy mi kell, azt mondom, hogy megyek, és megveszem. Ha egyikünknek nincs pénze, a másik természetes, hogy ad. Soha egyetlen kapcsolatomban nem volt még ebből probléma. :)

2017. márc. 16. 10:41
 23/24 anonim ***** válasza:

A közös dolgokat (ház hitele, biztosítás, adó, étel, rezsi) együtt fizetjük; van egy közös megtakarítási számla; a saját autóját, annak biztosítását és üzemanyagát mindenki külön fizeti, a saját telefonját is; a fejenként fennmaradó összeg pedig szabad felhasználású, azt csinál vele mindegyikőnk amit akar.

Van házassági szerződés. Nekünk így vált be a férjemmel. Nem érdekelnek a pénzügyei, őt se az enyémek, így nem kell megtárgyalnunk ki mire költ és nem is kell gondolkodni rajta, hogy megengedhetjük-e magunknak, mert mindenki maga dönti el.

2017. márc. 19. 16:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a közös kassza a normális. Csak a pertner is az legyen...
2017. jún. 10. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!