Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élnétek egy ilyen házasságba? Vagy rossz gondolkodásmód ez?
Én nem lennék olyannal akit már nem szeretek. A gyereket pedig minden nő aki vállalja, magának szüli. Ha egy pasi el akar hagyni, gyerekkel az oldaladon is el fog hagyni. Ha pedig veled akar lenni, mert te kellesz neki, gyerek nélkül sem fog elhagyni soha.
Ne csapd be magad. Nem végződik minden kapcsolat, házasság megcsalással, ez hülyeség. Szerény véleményem szerint nem a megfelelő emberrel vagy együtt, ha 4 éve együtt vagytok, de a szerelem elmúlt. Ha elmúlt, akkor nem is volt soha.
Még megértem ha azt mondja valaki, hogy 20 év után már nem olyan intenzív, de aki igazán szerelmes, még akkor is szerelmes. Na de 4 év után?
Mi 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, de az érzéseink egyáltalán nem múltak el, a szerelmünk csak erősödött az évek alatt, és ezt a 7 évet sem érzi egyikünk sem hosszú időnek. Nagyon gyorsan elszaladt.
Egyéni véleményem, de szerintem soha nem voltál valóban szerelmes a párodba, ha már 4 év után úgy érzed nem vagy szerelmes.
Az lehet, hogy 32 éve születtél, de olyan a gondolkodásod, mint egy 70 éves mamikáé.... te benne maradnál ebben az üres semmiben.
De arra is gondolj, hogy ez esetleg neki is épp ilyen üres semmi már, és lehet, hogy benne van, vagy lesz annyi élet, hogy tovább lépjen.
12. Te hol élsz? A világ nem ennyire normális sajnos. Mindkét fél felelős a gyerekért, de vannak akik nem törődnek vele.
Úgy értettem amit írtam, hogy a nő magának szül gyereket, hogy egy férfi mindig könnyebben, és hamarabb hagyja ott a családját, a gyerekét mint egy nő. Az esetek 99%-ában a nőre marad a gyerek, válás/szakítás után, ha apu megunja a családosdit és lelép, adott esetben másik nővel. Ha a nőnek szerencséje van, kap gyerektartást, ha nem, akkor akár külföldre is elmenekül az apuka, hogy ne kelljen fizetni. Ismerek ilyet. Nem minden férfi vállalja a felelősséget. Ezért érdemes meggondolni a gyerekvállalást, és hogy kivel kívánja ezt megtenni az ember.
Persze, a felelősség alapvetően mindkét félé, csak ez nem igazán jön össze a gyakorlatban, mert a pasik lazábban kezelik a dolgot. Nem egy olyan férfit ismerek, aki magasról leszarja a gyerekét. Ezért írtam amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!