Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti élnétek egy ilyen házasságb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti élnétek egy ilyen házasságba? Vagy rossz gondolkodásmód ez?

Figyelt kérdés
Van egy párom már 4 éve, mostanába már azt érzem hogy nem szeretem annyira nem ragaszkodom hozzá azt érzem ha elhagyna nem halnék bele, de én nem hagynám el hisz csak szeretem. Egyrészt megkönnyebbülést érzek mert az elején betegesen ragaszkodtam hozzá másrészt bizonytalanságot is nert én nagyon szerrtnék már gyerekeket 23 évesek vsgyunk és nem tudnék más embernek szülni, más emberrel eggyütt élni. Úgy vagyok vele hogy kiéltem már magam minek kezdjek egy újba bele hisz annak is csak csalódás lesz a vége, így meg tudom azt hogy ha esetleg megcsalna nem fájna annyira mert nem vagyok már belé szerelmes. Szóval hüly*eség valakivel így családot alapítani? Szeretem mint embert jol erzem magam vele de már elmúlt a varázs. Mások azt mondják miért nem hagyom el hisz fiatal vagyok előttem az élet, de nekem jó vele. Minden kapcsolatnak megcsalás a vége nem ismerek olyan párt ahol ne léptek volna félre és én ezért nem akarok mással belekezdeni egy újba mert akkor lehet épp abba a "szerelmi stádiumba" csalna meg vagy hagyna el ahol a legerősebb abba én belerokkanék.Azt tudom biztosra hogy a párom ha már gyerekeink lesznek nem hagyna el soha(attól megcsalhatna nyilván)de a családját nem hagyná el. Őszinte válaszokat,tapasztalatokat,tanácsokat várok.

2017. febr. 20. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem lennék olyannal akit már nem szeretek. A gyereket pedig minden nő aki vállalja, magának szüli. Ha egy pasi el akar hagyni, gyerekkel az oldaladon is el fog hagyni. Ha pedig veled akar lenni, mert te kellesz neki, gyerek nélkül sem fog elhagyni soha.

Ne csapd be magad. Nem végződik minden kapcsolat, házasság megcsalással, ez hülyeség. Szerény véleményem szerint nem a megfelelő emberrel vagy együtt, ha 4 éve együtt vagytok, de a szerelem elmúlt. Ha elmúlt, akkor nem is volt soha.

Még megértem ha azt mondja valaki, hogy 20 év után már nem olyan intenzív, de aki igazán szerelmes, még akkor is szerelmes. Na de 4 év után?

Mi 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, de az érzéseink egyáltalán nem múltak el, a szerelmünk csak erősödött az évek alatt, és ezt a 7 évet sem érzi egyikünk sem hosszú időnek. Nagyon gyorsan elszaladt.

Egyéni véleményem, de szerintem soha nem voltál valóban szerelmes a párodba, ha már 4 év után úgy érzed nem vagy szerelmes.

2017. febr. 21. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Ezzel az elgondolással én nem értek egyet, hogy maganak szülök gyereket, és azért én vállalom a felelősséget. Nem magamnak szülök, mert ha igen, akkor mesterséges beültetést csináltatok.A férfival közösen tervezünk gyereket az ő beleegyezésével,ahogyan közös életet is együtt tervezünk.Sőt házasságot, közös életet sem a saját boldogságomért kötök, jobb esetben. Hanem azt szeretném, hogy a másik fél is boldog legyen,hogy neki is jó legyen.Stb. végtelenségig lehetne sorolni.Ezért ugyan így a gyerekvállalás sem a nő saját kis boldogságát képezi. 34/L
2017. febr. 21. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy 32 éve születtél, de olyan a gondolkodásod, mint egy 70 éves mamikáé.... te benne maradnál ebben az üres semmiben.

De arra is gondolj, hogy ez esetleg neki is épp ilyen üres semmi már, és lehet, hogy benne van, vagy lesz annyi élet, hogy tovább lépjen.

2017. febr. 22. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:

12. Te hol élsz? A világ nem ennyire normális sajnos. Mindkét fél felelős a gyerekért, de vannak akik nem törődnek vele.

Úgy értettem amit írtam, hogy a nő magának szül gyereket, hogy egy férfi mindig könnyebben, és hamarabb hagyja ott a családját, a gyerekét mint egy nő. Az esetek 99%-ában a nőre marad a gyerek, válás/szakítás után, ha apu megunja a családosdit és lelép, adott esetben másik nővel. Ha a nőnek szerencséje van, kap gyerektartást, ha nem, akkor akár külföldre is elmenekül az apuka, hogy ne kelljen fizetni. Ismerek ilyet. Nem minden férfi vállalja a felelősséget. Ezért érdemes meggondolni a gyerekvállalást, és hogy kivel kívánja ezt megtenni az ember.

Persze, a felelősség alapvetően mindkét félé, csak ez nem igazán jön össze a gyakorlatban, mert a pasik lazábban kezelik a dolgot. Nem egy olyan férfit ismerek, aki magasról leszarja a gyerekét. Ezért írtam amit írtam.

2017. febr. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!