Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális-e az, hogy párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális-e az, hogy párom nem akar különköltözni az anyjától ill. családjától?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok. 5 évig különlaktunk albérletben míg egyetemista voltam, élveztem hogy.van magánéletünk és hogy gondoskodhatok róla ugyanakkor csak egymásnak tartoztunk beszámolással ki mit csinál hol jár éppen. Azután hazaköltözve sikerült vennünk egy kis sajátot közös erőből. De sajnos 3 éve anyósom hozzánk költözött és azóta nem olyan kedvvel csinálok már otthon semmit.Magyarán: sokszor beleszarok a házimunkába mert mindig koszos a wc, büdös cigiszag van a folyosón(én nem dohányzom) és ha csak magamnak vagy kettőnknek veszek enni mert mondjuk nincs elég pénzem akkor megy a duzzogás hogy az anyjára sosem gondolok. Összeültünk ezt megbeszélni, párom és a közvetlen családja, akik napi szinten nálunk vannak, mert mindig éppen kell valami, vagy kávé, vagy cigi, vagy áram!!! vagy bármi más volt hogy felették az összes kajánkat a hűtőből.Nem irigy vagyok félre értés ne essék.De lenne lehetőségünk külön menni,a nagyszüleim panelje megüresedett,én még a lakást is otthagynám csak kettesben éljünk és ahová jöhetne a baba is ha majd odakerül a sor.A lényeg, hogy nekem támadt az anyja és a nővére is, hogy mit képzelek magamról hogy el akarom szakítani páromat meg hogy ők ezt nem hagyják!!!Pedig csak pár utcányira költöznénk!!!Párom ezt végighallgatta, de semmit nem szólt csak lehorgasztja a fejét,pedig tudom, szíve mélyén mit érez.Az anyja nem nagy beteg, nem szorul gondozásra, ráadásul már éltünk külön, ezért nem értem.Érv volt, hogy majd nekem könnyebb lesz, ha lesz segítségem, ha lesz gyerekünk, de még a gondolatától is lever a víz.Nem jó így.Mit tegyek? Elveszítsem páromat, aki amúgy jó ember, de már a helyzetet nem bírom, depressziós lettem, napokat sírok, semmi sem érdekel,szégyellem,de már egy kedves szavam sincsen semelyikükhöz sem. Segítsetek, hogy lehetne megoldani ezt a helyzetet.Köszönöm.
2017. febr. 17. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
És a párod ha téged állítólag szeret, akkor miért nézi ölbe tett kézzel azt, hogy te tönkremész idegileg?? Rúgd ki a francba, pali aki ennyire nem áll ki a kettőnk közös életéért az nekem nem kéne. Elgondolkodtál már, hogy mit várhatsz akkor tőle még ezek alapján a jövőben??:(((( Egy rémálom lesz az életed így.
2017. febr. 17. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyósommal nem lehetne együtt élni. 8 éve vagyok együtt a párommal, a világ legrendesebb embere, soha nem lesz ilyen párom még egy.

Mégis tudom, hogy ha anyós ideköltözne, akkor rövid időn belül válás lenne a vége.

Egyszerűen annyira kiidegelne, hogy muszáj lenne elköltöznöm (vagy anyukámékhoz vagy anyukámék lakásába ha ők már nem lennének)

2017. febr. 17. 19:43
 13/16 A kérdező kommentje:
Amikor egyetemre jártam, úgy éltünk, ami "normális". Jó, mindennap beszéltek telefonon, de azzal semmi gondom nincs, én is beszélek anyukámmal, mégha csak 1-1 mondat erejéiig is, hogy minden rendben, élünk még :-)) mondjuk ő külföldön él. Nem gondoltam hogy 30 fölött mintha visszafelé mennék és újra 16 évesek színvonalán éljek.Egész általánosban és gimibe is koleszos voltam, nem az alkalmazkodással van gondom.De a saját házamban nem érzem magam otthon, ez a gáz.
2017. febr. 17. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Hát, én a helyedben elmondanám a páromnak, hogy "Figyelj, én ezt a helyzetet nem bírom tovább, költözöm. Egyedül is. Ha szeretnél velem jönni, annak örülök, de erről neked kell döntened."
2017. febr. 18. 00:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem bírtam volna ezt három évig.

"amúgy jó ember", csak nem a PÁROD.

2017. febr. 20. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megmondanám a pasinak, hogy fizesse ki a részem a lakásból és elköltözöm. Vele, vagy nélküle, döntse el, de ha jönni akar, az anyját ne hozza.

Ha nem áll ki melletted most, akkor soha nem is fog, akkor nem ér semmit az egész. Dolgozik egyáltalán, vagy élősködik?

Nekem nincs különösebb bajom az anyósommal. Nem mutatja, hogy utálna vagy ilyesmi, nem bunkó, azt leszámítva, hogy sokszor a szavamba vág, mikor beszélnék, szóval többnyire inkább hagyom, hogy ők a fiával beszélgessenek, és nem szólok bele. Meg évente max 1-2 alkalommal látom, szóval elvagyunk.

De nem laknék még a szomszédjában sem. Ő az a fajta ember aki szereti, ha sokan vannak körülötte. Elvárná, hogy napi szinten ott legyünk, illetve átmászkálna hozzánk stb stb, amit én nem bírnék. Ezért az sem működne, ahogy most élünk, az én családommal, egy nagy házban, de belül leválasztott lakrészben, tehát van magánszféránk, külön bejáratunk, kulcsra zárt ajtó, saját háztartás stb.

Szeretem a nyugalmat, az egyedüllétet amíg a férjem haza nem ér a munkából, mert ilyenkor jó 4 órát egyedül vagyok, miután én hazaértem a munkából. Még szerencse, hogy nem lakik közel anyósom, (másik város) különben folyton a nyakunkra járna. Nem bírnám. Anyuék szerencsére nem ilyenek, ők is olyanok mint én ilyen szempontból. Ha kell valami segítünk egymásnak, de egyébként nem zavarjuk egymást. Pl most vagy 2 hete nem is találkoztam velük konkrétan:), de volt már 1 hónap is. Na ez anyóssal így nem működne, ha közel lakna.

Állj a sarkadra!

2017. febr. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!