Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Srácok! Ti tudtok ezermesterke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti tudtok ezermesterkedni? Megcsináltok otthon ezt-azt? Akik nem, azok miért várják el a főz/mos/takarít klasszikust a nőktől?

Figyelt kérdés
Most hívta fel egy ismerősnőm a figyelmemet arra, hogy a legtöbb lány ismerősömnél én végzem el az ilyen dolgokat. Amivel semmi gond, szívesen megcsinálom, csak fura, hogy az utóbbi időben elkezdtem kérdezgetni, hogy miért nem a barátod csinálja: "Mert ő nem tudja". Ezzel sincs gond, nem tanították meg neki/nem volt lehetősége megtanulni, de akkor a nőktől miért várják el ezeket?
2017. jan. 13. 12:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én alapvetően foglalkozom mindennel, villannyal is. Nem várom el ezt a másikn emtől, szerintem hülyeség ilyen elvárásokat támasztani. Egy kapcsolat azon alapul, hogy jól kijövünk-e vagy sem. Az majd a második része, hogy ha együtt élünk, ki mit csinál. Ha a barátnőm szeret pl. forrasztani, hadd csinálja. Ha boldogságot okoz neki, átadom a házban az ilyen munkát, mert addig is öröme van. Így tehát én azon kívül, hogy szeressen, nem várok el ilyesmit. Aaz alap kell, hogy legyen, hogy a háztartásban mindkét fél kiveszi a részét, pl. mosás-főzés-takarítás terén.
2017. jan. 19. 07:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem értek semmihez, úgyhogy én sem várok el semmit.
2020. ápr. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!