Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Srácok! Ti tudtok ezermesterke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti tudtok ezermesterkedni? Megcsináltok otthon ezt-azt? Akik nem, azok miért várják el a főz/mos/takarít klasszikust a nőktől?

Figyelt kérdés
Most hívta fel egy ismerősnőm a figyelmemet arra, hogy a legtöbb lány ismerősömnél én végzem el az ilyen dolgokat. Amivel semmi gond, szívesen megcsinálom, csak fura, hogy az utóbbi időben elkezdtem kérdezgetni, hogy miért nem a barátod csinálja: "Mert ő nem tudja". Ezzel sincs gond, nem tanították meg neki/nem volt lehetősége megtanulni, de akkor a nőktől miért várják el ezeket?
2017. jan. 13. 12:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek ezermesterkedni.Főzni meg nagyon is.
2017. jan. 13. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Elmondom, nőként mit tudok:

Ikea bútor osszerakás

Csapcsere

Zárcsere

Ütvefúró kezelése, tiplizés, és amit áltlában falra kell rögzíteni.

Mindennap adó dolgok.

AMit NEM, és a páromnak sem engednék, mert veszélyes üzem, a gáz is villany.

Másra egy belvárosi lakásban nincs szükség.

Duguláselhárítás? Szakember. (Eleve spéci szerszám kell hozzá) És minden komolyabb munka is szakember.

2017. jan. 13. 13:27
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Szerintem a főzés, mosás, villanykörte csere, takarítás, zárcsere, lefolyó tisztítás, meg mittudomén, ikea-asztal összepakolása elég alapvető dolog bárkinél :D

Én a kisebb dolgokat meg tudom oldani, de mondjuk egymagamban nem cserélnék mosdókagylót, vagy fúrnék polcot a falra, mert nem tudom hogy kell, mert sosem volt szükség arra, hogy ilyet csináljak, így soha nem is tanultam meg ilyesmit. Viszont a villanykörtét sűrűn kell cserélni, főzni, mosni sűrűn kell, azokat oké, hogy illik ismerni, mert gyakori események, de mondjuk komolyabb problémához inkább hívok villanyszerelőt, vagy olyat, aki tapasztaltabb ebben, minthogy én életemben először nekiálljak, és szétbarmoljak mindent :D

2017. jan. 13. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:
17%

3# Te egy igazi gyökér vagy!

Magyar mondatba mi értelme angol szavakat pakolni??!

2017. jan. 13. 14:13
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

#14, köszönöm a bókot, igazán nem vártam volna el...

Azért, mert élőszóban is így mondanám, így tudom a legjobban kifejezni.

2017. jan. 13. 14:38
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

Nos nezzuk:

Karacsony elott, tonkrement a kazan megjavitottam, szenteste.. Elotte valo napokban fiamnak egy rossz xboxot vettem megcsinaltam plusz rgh meg minden mukodik.

AZt kicseréltem a laptopban a kijelzőt amit a gyerek véletlen megsértett.

A két ünnep között a mosógép volt teritéken, 4-5 papirzsepivel elbánik de 25el már nem, ripityára kellett szednem az eltömődést kipucolni mert a szűrőig se jutott el a viz.

Majd vilagitást javítottam, és még egy fűtési zónát csináltam hogy jobban lehessen mostmár szobánként fűtést vezérelni, elég jól sikerült réz csöveket is forrasztanom legalábbis még van fűtés..

azt jött a hideg, megállt a kertkapu, szerencsére az infra sorompó volt megcsináltam, azt elszaladtam a kocsiba akksit venni kicseréltem.

Minden napra van valami, néha butort tervezek rakom össze, funyirót javitok füvet nyírok medencét pucolok, gépeket szerelek.

Na most ezekután felteszem a kérdést, miért kell nekem főzni, vagy kaját venni menni ? :)

2017. jan. 13. 14:44
 17/22 anonim ***** válasza:
# 12: Amikor a szifon dugul el, azt pár mozdulattal szét lehet tekerni, újra összerakni és már szépen folyik is le a víz. Ezért igazán kár szakembert hívni... 10 perc az egész.
2017. jan. 13. 14:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
# 10: Nem feltétlenül férfi munka, de ha a nő főz-mos-takarít hétvégén, akkor ez lenne a minimum, hogy a férfi addig lenyírja a füvet...
2017. jan. 13. 14:53
 19/22 anonim ***** válasza:
21%

18as a fenét.

a nő veszekszik hogy nem egyenesen tolja a férfi a fűnyírót, ezért a férfi odaadja a gépet a nőnek.

A nő tolni kezdi, levágja vele a füvet, majd a terasz burkolólap sarkát is, ettől elgörbül a penge..

a férfi felszedi a burkolólapot kicseréli mert vészhelyzetre vannak cuccai, majd mig köt a ragasztó leszedi a pengét kiegyenesiti köszörüli, probálja ki centirozni amennyire tudja, majd visszaszereli és reméli a motor tengelye nem sérült meg, majd visszafugázza a cserélt burkolólapot :)

Na, ez a fűnyírás..

2017. jan. 13. 14:57
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#19: Igazi hímsoviniszta vagy.

Még ha meg is történt az eset, bárkivel megtörténhet.

Rég nem azok az idők vannak, amikor a nő csak pulóvert köt, és pánikba esik egy kombinált fogó láttán.

Mi még suliba is tanultunk ilyeneket annó, lányként.

2017. jan. 13. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!