Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miben van otthon? Miben mutatkozik a párja előtt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 20:44
1/13 anonim válasza:
????
Nadrág (alatta bugyi), póló. Ha hideg van, akkor pulcsi is. Öhm... izé... ennyi.
2/13 anonim válasza:
Melegitonadrad/cicanadrag+ ukkatlan/polo/pulcsi
3/13 anonim válasza:
Most jelenleg egy melegítő van rajtam és egy mellény pluszba. :D az otthonkám épp mosásban van. De mire vagy kíváncsi pontosan?
4/13 anonim válasza:
Cicanadrág és oversized kötött pulcsi, vagy top és rövidnadrág, vagy köntös.
5/13 anonim válasza:
Most komolyan, le lettem szűzk..rvázva (privátban), amiért otthon otthoni cuccban vagyok? xD Most erre mit vártál, hogy fűzőben meg harisnyatartóban, strasszos anal pluggal a s3ggemben pucoljam a wc-t otthon, vagy mi? xD Komolyan nem értem...
6/13 anonim válasza:
Otthon kényelmesen szoktam lenni. Melegítő, pulcsi. De ennek nem kell feltétlen a susogós, neonzöld kivitelnek lennie, de azért nem is öltönyt nyakkendőt viselek.
7/13 anonim válasza:
Én a barátom melegítőnadrágjában (többé már nem kapja vissza) vagyok és egy jó meleg magasnyakú termopulcsiba :D
8/13 anonim válasza:
Hidegben cicanadrág/melegítő + 1-2 számmal nagyobb pulcsi, vagy simán póló
Melegben rövidgatya + póló/ujjatlan
Brutális melegben rövidgatya + vizes póló
10/13 anonim válasza:
- hűvösben melegítő (sima pamut, fekete vagy sötétkék) meg pulóver
- tavaszias időben térdnadrág hosszított/háromnegyedes ujjú pólóval
- hőségben rövid sort/bugyi és top
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!