Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Wc-zés" párkapcsolatban?
3 éve vagyunk együtt a párommal, eddig vagy én voltam náluk, de leginkább ő nálunk. A "nagy" wc-zést itthon egyszerűen megoldottam , mert kétszintes a házunk, a folyosón van mindkét szinten a wc, így nem szűrödnek ki az esetleges "zajok", így azokat senki nem hallja. Ők is kétszintes házban laknak, a wc az emeleten volt, elég központi helyen, így akkor mentem elvégezni a nagy dolgomat, ha ő épp lent volt. Tudom, hogy ennyi idő után nem kellene szégyenkezni emiatt, de mindig is próbáltam észrevétlenül elintézni ezt a dolgot itthon is, hogy a családtagok se hallják, hasmenés esetén csapot nyitottam, stb.
A párom kivett egy albérletet és megbeszéltük, hogy februártól én is odaköltözöm. A gond az, hogy állítólag nem egy nagy lakás, ráadásul a wc és a fürdő külön van (így csapot se tudok nyitni), tehát feltehetően a wc-ből minden "zaj" kiszűrődik majd. Tudom, hogy ez gyerekes, de mindig is frusztrált, hogy bárki is hallja azt ami a wc-n történik, úgy gondolom, hogy csak rám tartozik.
Hogyan tudnék ezek túllendülni? Más párkapcsolatokban ez hogy működik?
27-es vagyok, a pisilessel nekem sincs gond,nyaron pl a szigetről hazafele tartva nem volt wc,így szinte egymás mellett pisiltunk egy fa toveben, de a nagywece nálam tabu,Nála pedig egyáltalán nem, ő van hogy bejelenti,hogy na ő most oda megy.😄😄😄(persze ezt nem alpári stílusban,hanem viccnek szánja inkabb) meg egy dolog van,ami
Miatt teljesen szégyenlős leszek az pedig a pukizas😃😃 sosem engedtem meg magamnak hogy előtte becsusszon egy,valahogy tejesen elveszni éreznem a nőiessegem szerintem😅
Egyszer kellett hogy lekapjon egy kiadós hasmenés nyaralás közben, amikor a párommal voltam, azóta nem zavar, hogy mi hallatszódik ki, annál rosszabb úgysem lehet :D A párom nem szokta kommentálni ezeket a dolgokat, (akkor persze megkérdezne, hogy nagyon rosszul vagyok-e), és én sem az ő esetében. Egyszerűen csak tudomást veszünk róla, hogy ilyen van.
Ha nagyon zavarnak a hangok, vigyél be telefont, és hallgass zenét addig.
Párom nagyon hasonló hozzád, én kevésbé vagyok aggodalmas emiatt, bár azért nem nyitott ajtónál végzem a dolgot. :)
Párom mindig meg szokott kérni, hogy kapcsoljam be a tv-t, vagy valami zenét. (Ő egyébként nálunk vendégségben nem is tud elmenni mosdóba, ha más is van ott rajtunk kívül, annyira zavarban van.) Utóbbi nálatok is működhet, ha tv nincs is, de zenét telefonról is simán tudsz kapcsolni, vagy megkéred, hogy menjen át a konyhába, másik szobába addig. :)
Idővel fog enyhülni ez a dolog egyébként, még ha esetleg nem is szűnik meg teljesen. De ilyen kerülőmegoldások vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!