Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Wc-zés" párkapcsolatban?
3 éve vagyunk együtt a párommal, eddig vagy én voltam náluk, de leginkább ő nálunk. A "nagy" wc-zést itthon egyszerűen megoldottam , mert kétszintes a házunk, a folyosón van mindkét szinten a wc, így nem szűrödnek ki az esetleges "zajok", így azokat senki nem hallja. Ők is kétszintes házban laknak, a wc az emeleten volt, elég központi helyen, így akkor mentem elvégezni a nagy dolgomat, ha ő épp lent volt. Tudom, hogy ennyi idő után nem kellene szégyenkezni emiatt, de mindig is próbáltam észrevétlenül elintézni ezt a dolgot itthon is, hogy a családtagok se hallják, hasmenés esetén csapot nyitottam, stb.
A párom kivett egy albérletet és megbeszéltük, hogy februártól én is odaköltözöm. A gond az, hogy állítólag nem egy nagy lakás, ráadásul a wc és a fürdő külön van (így csapot se tudok nyitni), tehát feltehetően a wc-ből minden "zaj" kiszűrődik majd. Tudom, hogy ez gyerekes, de mindig is frusztrált, hogy bárki is hallja azt ami a wc-n történik, úgy gondolom, hogy csak rám tartozik.
Hogyan tudnék ezek túllendülni? Más párkapcsolatokban ez hogy működik?
3éve vagytok eggyütt és eleg szomorú hogy nem mersz vécére menni,ha ő ott van.
Oralis szex sincs?
"Meg büdös...nyilván a párod se rozsaillatút kakál."
Mi férfiak nem kakálunk, mi sz/\runk! (És nem szeretkezünk, hanem b/\szunk, de az már másik story...)
Haha,ismerős helyzet, mi 6 éve vagyunk együtt és enis mindig
Próbálom "titokba"vezetni.nalunk a folyosó végén van a WC,és nagyjából szerencsés is vagyok mert nem tart tovább mint egy sima pisiles, de akkor vagyok bajban,mikor wellnesezni megyünk mert ugye közvetlen a szobából nyílik a wc😁😅😅😅 olyankor próbálok mindig a medencék melletti wcbe menni 😁
Utolsó, megértelek, én is jártam már így :D Kicsit megnyugtattál, hogy te 6 év után is így vagy ezzel, már kezdtem azt hinni néhány ellentmondó hozzászólás után, hogy velem van a gond.
Most jutott eszembe, még a kapcsolat elején mikor wc-re kellett mennie a páromnak és nagy csend volt a házban (náluk a szobája mellett van a wc) akkor megkért, hogy nézzek tv-t és jól felhangosította :D Azóta párszor volt olyan, hogy nálunk volt és gondolom "le akart rázni" kis időre, így mondta, hogy elmegy wc-re, de ő is pont a másik emeleten lévőre ment. De tavaly előtt karácsonykor náluk voltunk és kicsit sokat ettem, utána görcsölt a hasam és hasmenésem lett, megkértem, hogy kicsit hagyjon magamra, mert nagyon fáj a hasam, így ő átment a másik szobába és jól felhangosítva nézte a tv-t. Szóval szerintem nálunk ez kétoldalúan ilyen helyzet, én is magánügynek érzem és ő is a sajátját szerencsére. Úgyhogy egyes hozzászólóknak nem kell félni, mert nem fogok bélcsavarodást se kapni, csak azért nap, mint nap ez érdekes lesz így előre belegondolva.
Viszont a nagyszüleim például akár nyitott ajtónál is elvégzik a dolgukat, mikor ott vagyok ugyan magukra csukják az ajtót a wc-n, de hallani ahogy "recseg" alattuk a trónszék és kb. én érzem magam kellemetlenül, a konyhában nagyokat durrogtatnak. Nem tudom, hogy az évek során ez mindenkinél így megy-e és természetessé válik vagy vannak különböző típus kapcsolatok ilyen szempontból, bár ahogy látom inkább utóbbi.
Én sem szeretem, de ez van. Természetes dolog. Mondjuk kb negyedik találkánál hasmenést kaptam valamitől, és vagy háromszor minimum megjártam a wc,t, mindezt nála. Hát elég égönek éreztem, meg kiábránditonak, ö csak mosolygott, hogy felfujom a dolgot, és nyugtatgatott, hogy semmi gáz, elöfordul.
Azota már hánytam is (fogta a hajam), meg egyszee átáztam, ás mindent össze is véreztem (betett a zuhany alá az ágynemüt meg mosásba)... egy férfi a helyén kezeli ezeket, csak mi lamentálunk iéyen hülyeségeken, hogy kiszeret meg stb.
Nekem 2 bátyám van, szóval mellettük már gyerekként megtanultam a magyarok Istenét :)
Barátom mellett eleinte voltak gátlásaim, de mikor összejöttünk, ő kb már az 1. hónapban megmutatta nekem, h mit tud :D Szeptember óta lakunk együtt, sosem éreztük magunkat kínosan egymás előtt ilyen téren. De tény, h mi elég lazák vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!