Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » "Wc-zés" párkapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Wc-zés" párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, eddig vagy én voltam náluk, de leginkább ő nálunk. A "nagy" wc-zést itthon egyszerűen megoldottam , mert kétszintes a házunk, a folyosón van mindkét szinten a wc, így nem szűrödnek ki az esetleges "zajok", így azokat senki nem hallja. Ők is kétszintes házban laknak, a wc az emeleten volt, elég központi helyen, így akkor mentem elvégezni a nagy dolgomat, ha ő épp lent volt. Tudom, hogy ennyi idő után nem kellene szégyenkezni emiatt, de mindig is próbáltam észrevétlenül elintézni ezt a dolgot itthon is, hogy a családtagok se hallják, hasmenés esetén csapot nyitottam, stb.

A párom kivett egy albérletet és megbeszéltük, hogy februártól én is odaköltözöm. A gond az, hogy állítólag nem egy nagy lakás, ráadásul a wc és a fürdő külön van (így csapot se tudok nyitni), tehát feltehetően a wc-ből minden "zaj" kiszűrődik majd. Tudom, hogy ez gyerekes, de mindig is frusztrált, hogy bárki is hallja azt ami a wc-n történik, úgy gondolom, hogy csak rám tartozik.

Hogyan tudnék ezek túllendülni? Más párkapcsolatokban ez hogy működik?

2017. jan. 12. 15:24
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Én is szeretnék eljutni arra a pontra, hogy csak poénkodjunk rajta vagy ez legyen a legkisebb problémám az életben, örülnék, ha olyan könnyen menne, mint egyeseknek.

Pisiltem már úgy, hogy ott volt és látott, de akkor is kellemetlenül éreztem magam, tampont is látott már, de annak se örült, így egy "szagosabb" eset még kellemetlenebb lenne.

Én még a családtagjaim előtt is kerülöm a kiszűrődő zajokat, pedig a szüleim penekáztak annak idején, mégis intim dolognak érzem ezt.

Persze nyilván nevelés kérdése is az egész (azoknak a hozzászólónak, akiknek ez "a legkisebb gond az életben", vannak családok ahol ki be járkálnak a családtagok, míg az egyik személy a wc-n végzi a nagy dolgát, olyanról is hallottam már, hogy az egész család meztelenül ebédelt otthon, annyi szokás, ahány ember. :) Sőt jártam már olyan helyen, ahol a családi közös filmezés közben a családtagok hangosan nagyokat eregettek egymás orra alá, közben jó ízűen falatoztak, máskor ebéd közben tették ugyanezt. Nekem ez sem menne és nem is örülnék hasonlónak. :D

2017. jan. 12. 16:43
 12/41 A kérdező kommentje:
Ja és valószínűleg nem lesz TV, mert megbeszéltük, hogy nincs szükségünk TV előfizetésre, így ez a lehetőség úszott sajnos :D
2017. jan. 12. 16:45
 13/41 anonim ***** válasza:
87%
Kicsit lazabban kene venni ezt es nem ugyet csinalni ebbol ennyi.Nem kohoghetsz eveken at mikor nagy dolgod vegzed :) Nalunk ez annyira termeszetes,h mar poenkodason is tullendultunk.Persze van neha vicces szituacio meg ma is.Meg idegen helyen,munkahely,suliba megertem hisz ott en is feszengek neha,de otthon es evek ota ismeted parod,hat talan elkene kezdeni megismerni kicsit jobban egymast :))
2017. jan. 12. 16:51
 14/41 anonim ***** válasza:
17%
Ha vécézni sem mersz úgy, hogy hallja, akkor mi lesz, ha mondjuk egy baleset ér és lebénulsz és neki pelenkáznia kell téged? Vagy vele történik mindez. Vagy akkor kapásból szakítotok még a legelső kaki előtt? Jó kis párkapcsolat ez, mondhatom...
2017. jan. 12. 17:00
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig külön fürdő és wc kombóval a legegyszerűbb: akkor mész, amikor ő zuhanyzik. Nem hall semmit, és az se tűnik fel neki, hogy sokáig vagy bent.
2017. jan. 12. 17:24
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az más. Anyám is pelenkázott, mégse szeretek akkor recsegtetni, mikor épp az ajtótól 2 méterre ücsörög :D

Amúgy én tudok egy bizonyos elkeseredett arcot vágni, mikor nagywc-znem kell, a párom ezt már felismeri, vigyorog, és vagy kimegy a ház elé pipázni, vagy felrakja a fülesét és zenét hallgat, vagy valami :D

2017. jan. 12. 17:29
 17/41 anonim ***** válasza:
19%
Még hogy normális párkapcsolatom van és nem vagyunk egymás előtt szégyenlősek....
2017. jan. 12. 17:38
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
A helyedben arra gondolnek, hogy az lesz szamodra az igazan kinos, hogyha neki kell majd rohannia veled az ugyeletere belcsavarodas miatt, mert te fel sem fogsz tudni allni, annyira faj - nemhogy magyarazkodni, hogy mi tortent. Fel kell noni, ennyi az egesz. A parod is szarik, te is - es mindketto budos, es elhiheted, hogy ez kizarolag teged erdekel. Mi lenne veled, ha terhes lennel? Anyukamnak anno a vege fele akkora fajdalmai voltak, hogy neha nem tudott felallni - igen, a vecerol sem, igy edesapam minden alkalommal, amikor tudott bement neki segiteni. Vagy mi lesz ha betegek lesztek valami hanyos-hasmenos virussal? Hazaszaladsz? Kozel sem azt mondom, hogy akkor erett valaki, ha mar a parja elott is nagyvecezik vagy tarsai, de amig nem tudod kezelni az ilyen emberi szuksegleteket, akkor hogyan akarsz egyutt elni valakivel, hogyan akarsz a tarsa lenni joban-rosszban (egeszsegben betegsegben, ugye)? Az igazi kapcsolat nem csak randizgatasbol all, meg par nap egyuttalvasbol.
2017. jan. 12. 18:12
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél egy rádiót a mellékhelyiségbe. De sokszor van bent kis kézmosó.
2017. jan. 12. 18:34
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mivan ha kiszűrödik a zaj?
2017. jan. 12. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!