Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, minden nap stílusban és/vagy színben passzoló melltartó és bugyi van rajtatok?
Figyelt kérdés
A kategóriát vegyétek figyelembe, nem minden nőnek szól a kérdés.2017. jan. 11. 17:28
21/29 anonim válasza:
Nem, nincsenek összeillő darabjaim, és nem zavarja a férjemet, neki csak útban van:) Az érdekli, hogy mikor veszem már le...vagy ő veszi le.
22/29 anonim válasza:
Melltartóm van fekete, fehér, meg testszínű, hogy mindenféle-fajta átlászóbb ruha alá jusson.
Bugyit a szivárvány minden színéből hordok, nem is tudnám úgy megcsinálni, hogy passzoljanak. :)
Jobban érdekel a melltartó-felső kombó, hogy passzoljon, bár az is akkor főleg,ha kivillan a pánt.
23/29 anonim válasza:
Nem.
Kevesebb melltartöm van, mint tangám, páromat nem zavarja. :)
24/L
25/29 anonim válasza:
Igen, mindig figyelek az összhangra, sztem ez alap.
Bár több tangám van, mint melltartóm, de így is összeillenek a színek és a stílus.
26/29 anonim válasza:
Nem. Több fekete melltartóm van, néhány fehér meg testszínű, meg van kb 4 színes csíkos, mert amikor vettem őket, egyedül ezekből volt merevítő nélküli. Bugyiból sok fekete, néhány fehér (csak itthonra), meg pár mintás. Én felveszek bármit bármivel, csak a melltartó-felső kombóra figyelek, főleg, ha kilóg a pánt, de amikor hazaérek, első dolgom lekapni a melltartót, szóval a páromnak aztán mindegy, hogy a nem látszódó bugyim megy-e a széken heverő melltartómhoz. :)
27/29 Én84 válasza:
Én csak szetteket hordok és nem a párom,hanem magam miatt.Nekem így tetszik.
Pont ma vettem egy újat!!!
28/29 anonim válasza:
Fiúk, rohadt gáz, hogy lánynak kiadva magatokat kommenteltek egy lányoknak szóló kérdéshez! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!