Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, minden nap stílusban és/vagy színben passzoló melltartó és bugyi van rajtatok?
Figyelt kérdés
A kategóriát vegyétek figyelembe, nem minden nőnek szól a kérdés.2017. jan. 11. 17:28
6/29 A kérdező kommentje:
A párotokat nem zavarja?
2017. jan. 11. 17:34
8/29 anonim válasza:
Van, hogy előbb a fehérneműt választom ki, azután az ékszereket és úgy nézek ruhát! De ha tudom konkrétan, hogy ma ilyen - és ilyen ruhában kell / szeretnék menni, nyilván úgy választok alá fehérneműt, hogy jó legyen.
Nem vagyok bogaras, de egy kék felső alatt egy piros melltartó fura, még ha nem is látszik át! :S
9/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Vannak otthoni, kényelmes darabjaim, ezeket elég nehéz lenne minden nap színben összeegyeztetni.
10/29 anonim válasza:
Mi ez a kérdés?
Miért zavarná?
Nem divatbemutatón vagyok, hogy össze kell kombózni mindennap a fehérneműt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!