Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan tudom megállapítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom megállapítani a barátnőm bugyi és melltartó?

Figyelt kérdés
Szeretném meglepni évfordulóra egy sexy darabbal, de az összesből kivágta a cimkét :(

2016. ápr. 5. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
"Hogyan tudom megállapítani a barátnőm bugyi és melltartó?" Beszéled a nyelvünket?
2016. ápr. 5. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Kérdezd meg tőle, de a melltartómértből amit mond vonj le pár kategóriát, a bugyihoz meg adj hozzá, mert úgyis kevesebbet fog mondani.
2016. ápr. 5. 22:50
 3/9 A kérdező kommentje:
a méretét. bocsi, kimaradt :(
2016. ápr. 5. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A melltartónál a szám a mell alatti körméret, a betű a mellek mérete, A a legkisebb. Ha semmi képpen nem tudod lemérni, nyúlj le egy darabot, ami tuti passzol rá, nem vágja az oldalát, nem csúszik fel, hanem pont jó, ugyanezt megteheted egy bugyijával is. Fehérnemű üzletben az eladók érteni szoktak hozzá, cimke nélkül is egész jól sikerülhet így eltalálni a méretet.
2016. ápr. 5. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Nadrágból a bugyiét a melltartót valahogy szedd ki belõle cselesen vagy kérdezd a barátnõit.
2016. ápr. 6. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
13%

Nagyon egyszerű módszerrel simán lehet:

1. Manj ki a konyhába és keress egy hosszabb cérnát és egy ásványvizes palackot

2. Töltsd meg a palackot csapvízzel

3. Vidd be mindkettőt a szobába, ahol a lány a cuccait tartja

4. Várd meg míg hazajön és mikor belép a lakásba, küldd át egyből hozzám (később megadom a címet)

5. Másnap elküldöm sms-ben a méreteket

2016. ápr. 6. 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Komoly lehet az a kapcsolat, ahol még egyáltalán nem esett szó ilyenről. Az én párom tudja a méreteimet, és nem azért kérdezte, mert meg akart lepni (meg szokott lepni egyébként dolgokkal, nem ez a lényeg), hanem mert alapból érdekelte.
2016. ápr. 6. 09:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél neki melltartót, úgysem lesz rá jó. Keress inkább harisnyatartót, harisnyát, hálóinget.

25L

2016. ápr. 6. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az utolsó véleményét, pl. egy szexi selyem hálóing jobb ötlet, mint a melltartó. Magamból kiindulva, tudom a saját méretemet nyilván, de így sem jó rám minden melltartó, amire a méretem van írva, nem mindegyik kényelmes.
2016. ápr. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!