Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, amíg a párod dolgozik?
A barátom egész nap dolgozik, így csak esténként, és hétvégente vagyunk együtt. Már együtt élünk. Nekem szezonális munkám van, így télen egyáltalán nem dolgozom, csak otthonról kicsit. Gondoltam rá, hogy keresek valami laza melót addig is, de nincs rá szükségünk, a párom sem szeretné, jól keres. Persze költeni sem szeretném nagyon a pénzét, de valami olcsóbb programokkal szívesen kitölteném a hétköznapjaimat, hogy ne egyfolytában csak otthon takarítsak, főzzek-süssek, mossak, stb... egyedül, mert ebbe előbb-utóbb beleunnék. Ti mivel töltenétek el a napjaitokat? Olyat szeretnék, amit egyedül is lehet csinálni, nem drága, lehet akár rendszeres, de akár alkalmi program is, mivel hideg van, kritérium, hogy beltéri program legyen, és Budapesten hozzáférjek. Nekem egyelőre olyanok jutottak eszembe, hogy: elkezdeni valami sportot (edzésekre járni), beülni 1-1 kávézóba laptopozni (addig sem otthon vagyok egyedül), könyvtárba menni.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!