Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csinálnál, amíg a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, amíg a párod dolgozik?

Figyelt kérdés

A barátom egész nap dolgozik, így csak esténként, és hétvégente vagyunk együtt. Már együtt élünk. Nekem szezonális munkám van, így télen egyáltalán nem dolgozom, csak otthonról kicsit. Gondoltam rá, hogy keresek valami laza melót addig is, de nincs rá szükségünk, a párom sem szeretné, jól keres. Persze költeni sem szeretném nagyon a pénzét, de valami olcsóbb programokkal szívesen kitölteném a hétköznapjaimat, hogy ne egyfolytában csak otthon takarítsak, főzzek-süssek, mossak, stb... egyedül, mert ebbe előbb-utóbb beleunnék. Ti mivel töltenétek el a napjaitokat? Olyat szeretnék, amit egyedül is lehet csinálni, nem drága, lehet akár rendszeres, de akár alkalmi program is, mivel hideg van, kritérium, hogy beltéri program legyen, és Budapesten hozzáférjek. Nekem egyelőre olyanok jutottak eszembe, hogy: elkezdeni valami sportot (edzésekre járni), beülni 1-1 kávézóba laptopozni (addig sem otthon vagyok egyedül), könyvtárba menni.

24/L

2017. jan. 10. 20:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
a tanulas pl nagyon perverz otlet ?
2017. jan. 10. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
En elmennek valami tanfolyamra vagy megtanulnek egy-ket uj nyelvet.
2017. jan. 10. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
könyvkihívás ?
2017. jan. 10. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát én elmennék legalább valami 4 órás munkára, nem bírnám ezt csinálni hosszú távon.
2017. jan. 10. 20:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hosszútávon, csak 2-3 hónapig lenne ez, utána lesz nekem is melóm bőven. Egyébként most is nézegetem a 4-6 órás munkákat a közelben, de még nem találtam olyat, ami bejönne. A tanfolyam, nyelvtanulás már nekem is eszembe jutott, ezzel lehet élni is fogok, bár nem olcsók sajnos.
2017. jan. 10. 20:52
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Szeirntem a nyelvtanulás a legolcsóbb dolog, mert elég hozzá az internet. Ncore-on szinte minden könyv fent van, pl. filmek stb
2017. jan. 10. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
írtam pm-et, nédd meg :)
2017. jan. 10. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
Masztizzál.
2017. jan. 10. 21:35
 9/11 Szergej55 ***** válasza:
83%
Valamit csinálj, mert ez nem az. Először magad kattansz be, aztán a faszi életét is pokollá teszed.
2017. jan. 10. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs munkám, mert külföldre jöttem és folyik a adminisztrácio.

De nyelvet tanulok, főzök, rengeteget sétálok a hoban, olvasok, írok...

2017. jan. 10. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!