Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az élettársam nem akar külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam nem akar külön költözni a szüleitől. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Jelenleg itt élünk a barátom szüleinél. Az anyja nem szeret engem. Bármit teszek mindenbe beleköt. Ha főzök abba ha takarìtok abba egyszerűen mindenbe. Nagyon elegem van belőle. Minden penzünk elmegy mert mi tartsuk el a szüleit... a saját szüleimet nem tudom segíteni.. sőt én be kell osszam a pénzt , hogy jusson mindenre.. De az anyja csak cigire elkölt mindennap 1000 forintot.. plusz minden hülyeségre...nem dolgozik az apja sem.. melletunk megtehetik... pedig meg tudnának élni nélkülünk is de igy könnyebb nekik.. Megbeszéltük a barátommal , hogy februárban külön költözünk...de akárhányszor felhozom azt mondja ne beszéljünk eről vagy ideges lesz.. 28 éves és nem képes leválni a szüleiről.. volt hogy az anyja kerdezes nelkul hozanyult a parom fizetesehez.. es en haragudtam erte es az anyjanak alt feljebb hogy en miert haragszom...
2017. jan. 3. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint nem lennék egy olyan emberrel, aki ennyire semmibe vesz. De ha ez kell, ez kell.. Jobban járnál, ha megszabadulnál ettől a szánalmas alaktól, bár ezt gyanítom nem fogod meglépni. Ha lenne némi önbecsülésed, már rég kivágtad volna.
2017. jan. 4. 16:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

"es nem mondott ra semmit es ma egesz nap minden aprosagert ram ordit.."

Egyértelmű. Ne cseszd el az életed vele.

2017. jan. 4. 19:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia én javasoltam, hogy próbálj meg nyugodtan beszélni vele (bár nem értem, mért nem volt hasznos a válaszom?!).

A további reakcióiból egyértelműen kiderül, hogy nem ő a te embered. Rohadtul frusztrált egy fickó lehet, és tudom, hogy nehéz, de jobban teszed, ha megválsz tőle. Nem csak a fennálló helyzet miatt, hanem ha ez meg is oldódik később is így fog intézni minden problémát? Hogy téged szekál, meg rád ideges? Ne cseszd el az életed, menekülj!

2017. jan. 4. 19:24
 14/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta , hogy miattam kell elköltözni mert én nem tudok alkalmazkodni..mondom soha nem akarsz elköltözni erre de..Mindig mondom , hogy nem jó itt nekem meg hallja ,hogy szid az anyja néha és engem hibáztat.. minden penzünk elszedik és van pofája az anyjának azt mondani , hogy senki nem ad egy forintot se semibbe.. A páromnak ugy látom ezt megszokott.. Miota dolgozik minden pénzt az anyjára költ...valamelyik nap mondta a barátom , akar venni cipőt és az anyja azt momdta nehogy vegxen van ott valami cipok a szekrenyben..még azt se vehetett magának es itt ez a megszokott egy 28 éves férfi , hogy igy viselkedjen...
2017. jan. 5. 08:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo minel tobbet irsz, annal szanalmasabbnak tunsz, hogy egy ilyen ferfinak nem nevezheto onzo kis nudlival veszodsz. Vedd mar eszre, hogy az anyucipicifia pasikad ugy banik veled, ahogy mas ember a kutyajaval se, teljesen leszarja, ha szenvedsz. Szerinted szeret az ilyen? Megsugom ha valaki szeret az nem csak akkor szeret, amikor kenyelmes neki.. Ha van akar egy cseppnyi agyad, akkor otthagyod ezt a barmot minel hamarabb. Es nem, az, hogy szereted, semmire sem kifogas.
2017. jan. 5. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben előszedném a kemény és határozott énem, és közölném a kedves párommal, hogy február 28-án elköltözök. Ha jön, jön, és élhetünk boldogan kettecskén. Ha nem jön, az viszont a kapcsolat végét jelenti, mert előre akarok haladni a párommal, és nem hátra. És mindezt úgy mondanám neki, hogy megértse, itt nem lesz terv eldobás meg húzás-halasztás, "csak még egy napot kérek" meg egyebek, ha az anyja lerágja a lábát, akkor is megyek. Meglátjuk, mi a fontosabb neki. A szüleit támogathatja úgy is, hogy máshol lakik, elvégre a pénz nem helyhez kötött, és át is járhat hozzájuk pl takarítani, bár a leírásban nem láttam, hogy ilyen téren is segítség lenne nekik. Így viszont kiderül, ha az uraságnak nem áll szándékában felnőni és önállósodni. Más esélyed szerintem nincs, mert amíg ott laktok, ebből nem lesz normális élet.
2017. jan. 7. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Neked nem itt kellene erről a szituációról kérdést feltenni, hanem megkérdezni a barátod, hogy költözik e vagy nem, mert te költözöl mindenkép. Kérdező döntsd el mit szeretnél, normális életet, amihez az is hozzátartozik, hogy a saját pénzed arra költsd vagy arra raktd félre, amire te akarod, vagy vesződsz ezzel a már ne haragudj meg, balfácánnal, és pénzeled továbbra is a szüleit, akik közül az anyuci ha kell ha nem beléd köt.
2017. jan. 7. 11:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem segít semmit itthol. Igy lesz megmondom neki , hogy február 28 kán költözök vele vagy nélküle.
2017. jan. 7. 18:04
 19/19 anonim válasza:
Szia! Saját bőrös tapasztalat(30,N): Költözz haza ha megteheted,vagy ha nem bérelj egy kicsi szobát,aztán majd kiderül mennyire vagy fontos,ha hiányzol neki, és feldobja a külön költözést,csináljatok egy közös borítékot(ami nálad lesz) a bérleti díj rendezésére, számlákra, és kb.a havi kajára, ami ezen felül van, azzal mindenki azt csinál, amit akar.Mondd meg párodnak,hogy azzal tényleg azt csinál amit akar,ha odaadja egy hajléktalannak, téged az sem érdekel, de ami fizetnivaló, legyen meg.Ha kifuttok a pénzből hó végén,közösen emelni a pénzt a borítékba!Te -már amennyiben marad valamennyid- költsd értelmes, látványos dolgokra, pl.szép táska,cipő,óra,kabát vagy bármi amit megengedhetsz magadnak mert nem lejmolják le a pénzed(ezt finoman lehet érzékeltetni).Minden hónapban vegyél egy dolgot. Ne félj egy idő után már nem lesz olyan lelkes hazaadogatás. Ha kevés a pénzed,mert a pasi fizujára lenne eleve szükséged,mert nincs munkád, akkor gáz van,mert akkor nincs sok beleszólásod a dolgokba, sosem leszel független. Ez utóbbi esetben két verzió van:keresel melót, vagy maradsz ebben a helyzetben, amíg a párod bírja idegekkel, és nem fog egy idő után beleszarni, hogy mindenkit ő tart el, s jól elkezd majd inni. Addigra lehet lesz gyerek is és majd a családit is elköltik közösen.A cigifüstben meg szuper lesz a gyereknek.
2017. febr. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!