Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha a pasitok óránként hívna?
Nos, a kérdező azt kérdezte, hogy minket, vagyis az oldal felhasználóit zavarna-e egy ilyen dolog, és erre mellékesen hozott egy példát az ismeretségi köréből. Ő ezt furcsállja.
Mi meg kifejtettük a véleményünket ezzel kapcsolatban.
Engem zavarna, már csak azért is, mert nem áll módomban ennyit telefonálgatni, és egyébként is, már rég nem vagyok tini, szóval van életem, kinőttem ebből.
8asnak
10esnek
Igen akkor azt mivel magyaráznád ki hogy amikor hívja az ember akkor szinte rohan csendes helyre hogy időben feltudja venni
Továbbá, tudok olyat hogy nem engedte el discoba a legjobb barátnőjével.
Lemaradt;
Ha minden oké akkor miért idegeskedik, tart attól hogy ne az ember érjen hamarabb haza???
A kérdésed az volt, hogy minket zavarna-e a hívogatás, én leírtam, hogy engem speciel nem, mert nem törvényszerű a zsarnok pasi. Ezért kár volt lepontozni. :)
Utóbbi kérdésedre válaszolva, ahogy írtam is, ha sok egyéb van a hívogatás mellett, akkor nyilvánvalóan ellenőrizgetésről van szó, de akkor a hívás itt csak tünet, és nagyobb bajok vannak a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!