Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha a pasitok óránként hívna?
Óránként hív?
És ha kakálni mész és nem veszed fel, akkor kitör a hiszti?
Ez beteges féltékenység...
Jól sejted ez az, ráadásul a durvább fajta.
Hamar vége lenne az ilyen kapcsolatnak. Egy filmet nem lehet nyugodtan megnézni, anélkül, hogy bekéne csekkolni a csávónál...
Nekem is van egy barátnőm akinek hasonló a pasija, igaz ő véletlenszerűen telefonál. Ha a lány nem tudja felvenni a telefont valamilyen okból akkor megy a hiszti. Ha esetleg felveszi, de éppen olyan dolgot tesz ami nem tetszik a srácnak (pl délután beül velünk a barátnőivel valahova anélkül, hogy előre szólna a csávónak akivel együtt sem él) akkor fokozottan megy a hiszti és az érzelmi zsarolás.
Miért kell rögtön a rosszindulatot látni mindenben?
Nagyátlagban mi is óránként, kétóránként szoktuk egymást hívni párommal - illetve inkább ő engem, mert neki macerásabb a melója. De ha van egy perce, eszébe jut, rám csörög, ha meg nincs idő, akkor marad az üzenet.
Nem arról van szó, hogy bármelyikünk is betegesen féltékeny lenne, mindössze jó hallani a másikat, tudni, hogy napközben is az eszébe jutok, és viszont...
A gyakori hívástól még nem törvényszerű, hogy rögtön tombolni is kezdjen, ha nem tudja a másik felvenni. Plusz ha működik a kommunikáció, akkor simán belefér az is, hogy "most ne hívj, mert XY dolgom van".
Nálunk is előfordult már, hogy a páromat féltékeny ellenőrzésmániásnak gondolták, mert mit hívogat, de külső szemlélőnek fogalma sincs róla, hogy nálunk ez a természetes. Pont.
(Egyébként ugyanúgy előfordult az is, hogy az ő haverjai meg papucsnak nézték, mert mi a fenének jelentkezik be nálam folyton, ha pasis hétvége van pl... És bennük sem merült fel, hogy szimplán azért, mert ő így akarja.)
Szóval nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. :)
A legtöbb esetben mégis ellenőrizgetésről van szó sajnos.
Én jelenleg olyan helyen dolgozom, ahol a munkaterületre nem lehet bevinni a telefont, el kell zárni szekrénybe. A munkaidő elejét és végét leszámítva 3-szor férhetek hozzá napközben, délelőtt 10-kor és délután 3-kor 10-10 percre, és ebédszünet alatt kb. 40 percre. Mivel ez csak átmeneti munka, nem lesz így örökké, de most így van, szóval eleve a munkahelyemen nem vagyok bármikor elérhető. Ma is dolgoznék, ha nem lennék táppénzen.
A legtöbb esetben igen, de a kérdésből nekem az derül ki, hogy az adott leányzó nem panaszkodott, a kérdező nem lát bele különösebben a kapcsolatba, mindössze ebből az egyetlen momentumból következtet a folyamatos ellenőrzésre.
Erre próbáltam rávilágítani, hogy pusztán abból, hogy hívogatás van, nem törvényszerű a birtoklási vágy. :)
Persze ha az adott barátnő mellé sűrűn panaszkodik, hogy alig engedte el a pasi, mert féltékeny, akkor egyértelmű a dolog, de így messze nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!