Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok drága whiskyt venne barátja szülinapjára, miközben nem álltok túl jól anyagilag?
ilyen helyzetben zavarna, gondolom neked fog venni egy csokor leértékelt virágot
egyébként meg azt mondanám, ha ő veszi saját pénzből, nekem mindegy, csak ne kerüljek hátrányba a haverokhoz képest
én úgy értem, hogy nem a kérdezőre spórol a srác, hanem eg havar ajándékára
így szerintem nem korrekt
Ó, az ajándék ára határozza meg a kapcsolatotok mélységét... Ez verseny? Ha ő drágát kap, nekem is az jár??? Hogy lehet ebből ügyet csinálni?
Életem első nőtől kapott ajándéka egy pici karácsonyfa dísz, egy hóemberke. Több, mint 15 éves már, és akkor sem volt több 100 forintnál. A mai napig megvan, és mosolygok ha ránézek. Milyen otromba dolog már ez, hogy az ajándék értéke alapján értékelitek az embert?
30/F
9, nem ez a probléma forrása.
Kérdező, engem zavarna. Egyrészt lehet minőségi, finom alkoholt (ha már mindenképp azt akar ajándékba adni) szerezni kevesebb pénzből is, másrészt meg ha a közös kasszából veszi el erre a pénzt (én így értelmeztem, amikor írtad, hogy alig tudtok kijönni a pénzetekből), akkor igazán nagy szemétség nem figyelembe vennie a véleményed. Plusz, valóban, ha te ezekhez képest valami olcsó ajándékot kapsz, az tényleg rossz üzenetet küld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!