Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok drága whiskyt venne barátja szülinapjára, miközben nem álltok túl jól anyagilag?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe volt egyik volt lakótársának szülinapja 50eurós rumot rendelt neki. Januárba lesz a másiknak és már bejelentette,hogy majd neki nagyon kell spórolni mert,hogy majd neki is drágát kell venni és mivel majd nekem is januárba lesz szülinapom. Arról nem is beszélve, hogy évfordulónk is lesz pont szülinapomkor. Engem zavar,hogy ilyenre adunk ki ennyi pénzt, olcsóbbal is fel lehetne köszönteni nem vagyunk milliomosak. Raádásul csúnyán kifejezve,de utálom őket és sajnálom,hogy rájuk költ ennyi pénzt. Olyan utálatosak velem,hogy a múltkor is allig akart köszönni és ilyennek vegyünk 50eurós ajándékot...
2016. nov. 25. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
igen, zavarna, vehetne olcsóbbat is ha tényleg nem álltok jól anyagilag
2016. nov. 25. 22:06
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

ilyen helyzetben zavarna, gondolom neked fog venni egy csokor leértékelt virágot

egyébként meg azt mondanám, ha ő veszi saját pénzből, nekem mindegy, csak ne kerüljek hátrányba a haverokhoz képest

2016. nov. 25. 22:07
 3/17 anonim ***** válasza:
61%
Nem igazan, arra kolti a penzet amire akarja, maximum feleslegesnek gondolnam. Mondta, hogy a te szulinapodra is sporolni akar, nyilvan nem az akcios csokorra kell sporolni.
2016. nov. 25. 22:19
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Amíg nem az én pénzemből veszi, nekem mindegy, de ha az én szemem meg kiszúrja valami leértékelt cuccal, tuti hogy a szeme láttára dobnám ki. Vagy közölném hogy vigye a haverjának, ha ő annyival többet ér.
2016. nov. 25. 22:24
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem két külön dolog az, hogy ő mit vesz a barátjának és az, hogy a barátja bunkón viselkedik veled. Az ajándék nem túlzás. Azonban az, hogy ilyen veled bunkón viselkedik már probléma. Érdemes szóba hozni és tenni ellene még akkor is, ha ezt amúgy ők nem érzékelik.
2016. nov. 25. 22:54
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

én úgy értem, hogy nem a kérdezőre spórol a srác, hanem eg havar ajándékára

így szerintem nem korrekt

2016. nov. 25. 23:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem is az én ajándékomról van szó,én beértem volna egy csokor virággal is,de mivel a haver ilyen drága ajándékot kap ezek után nekem rosszul esne,ha csak valami gagyi olcsóságot kapnék. Ráadásul az évfordulónk is lesz és másra kell költeni azt a kis pénzünket amiböl allig tudunk kijönni. Majd kivancsi leszel párom mit kap tölük szülinapjára...
2016. nov. 25. 23:37
 8/17 A kérdező kommentje:
*leszek
2016. nov. 25. 23:39
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

Ó, az ajándék ára határozza meg a kapcsolatotok mélységét... Ez verseny? Ha ő drágát kap, nekem is az jár??? Hogy lehet ebből ügyet csinálni?

Életem első nőtől kapott ajándéka egy pici karácsonyfa dísz, egy hóemberke. Több, mint 15 éves már, és akkor sem volt több 100 forintnál. A mai napig megvan, és mosolygok ha ránézek. Milyen otromba dolog már ez, hogy az ajándék értéke alapján értékelitek az embert?

30/F

2016. nov. 25. 23:52
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

9, nem ez a probléma forrása.

Kérdező, engem zavarna. Egyrészt lehet minőségi, finom alkoholt (ha már mindenképp azt akar ajándékba adni) szerezni kevesebb pénzből is, másrészt meg ha a közös kasszából veszi el erre a pénzt (én így értelmeztem, amikor írtad, hogy alig tudtok kijönni a pénzetekből), akkor igazán nagy szemétség nem figyelembe vennie a véleményed. Plusz, valóban, ha te ezekhez képest valami olcsó ajándékot kapsz, az tényleg rossz üzenetet küld.

2016. nov. 26. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!