Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok drága whiskyt venne barátja szülinapjára, miközben nem álltok túl jól anyagilag?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe volt egyik volt lakótársának szülinapja 50eurós rumot rendelt neki. Januárba lesz a másiknak és már bejelentette,hogy majd neki nagyon kell spórolni mert,hogy majd neki is drágát kell venni és mivel majd nekem is januárba lesz szülinapom. Arról nem is beszélve, hogy évfordulónk is lesz pont szülinapomkor. Engem zavar,hogy ilyenre adunk ki ennyi pénzt, olcsóbbal is fel lehetne köszönteni nem vagyunk milliomosak. Raádásul csúnyán kifejezve,de utálom őket és sajnálom,hogy rájuk költ ennyi pénzt. Olyan utálatosak velem,hogy a múltkor is allig akart köszönni és ilyennek vegyünk 50eurós ajándékot...2016. nov. 25. 21:54
11/17 anonim válasza:
"Életem első nőtől kapott ajándéka egy pici karácsonyfa dísz, egy hóemberke." Hát ezen szakadtam..:DDD
12/17 anonim válasza:
Azt vettem ki, közös kassza. Különben, te sehol nem vagy a sorba. Barátok az elsők, te max az ágyba vagy az első.
Nő lennék, nagyon végig gondolnám a kapcsolatot.
13/17 A kérdező kommentje:
9es nem az ajándék ára határozza meg a kapcsolatunkat félreérted, de szerintem mindenkinek rosszul esne,ha egy barát drága ajándékot kap az állítólagos élete szerelme meg valami gagyit. Nekem nem kell,hogy egy vagyont költsön rám, engem az zavar,hogy a barátokra ennyit költ akik engem kinem állhatnak, elmegyek melette és én köszönök elöre ő meg vagy 2percre rá vissza felháborító, ráadásul a párom is ott volt még ö is észre vette. Ezek után én biztos nem megyek ezekkel a barátaival sehova, ha veszekedés lesz belőle akkor sem.
2016. nov. 26. 08:45
14/17 A kérdező kommentje:
10- es nem szóltam érte semmit,de nagyon nagyon zavar,hogy ilyenre kell pénzt költeni ráadáaul ennyit. Nem akarok ezen veszekedni, de ha még szó lesz róla biztos elmondom a véleményem. Mindig azt mondja,hogy azért vesz nekik ilyen drágát mert hogy ök szereztek neki munkát és meg engedték,hogy náluk lakjon. Természetesen nem ingyen már az első hónaptól elvették tőle a lakbér árát ezek a nagyon jó haverok.....
2016. nov. 26. 08:49
15/17 A kérdező kommentje:
12-es most ezért nem fogok szakítani szeretjük egymást, csak ez az egy dolog bosszant mostanság. Párom túl jószivü sajnos pedig nem érdemlik meg,hogy az legyen hozzájuk....
2016. nov. 26. 08:51
16/17 anonim válasza:
Szerintem meg csak arcoskodik a haverok előtt, hogy ő megengedheti magának. Tudod kinek kéne ilyen pasi
17/17 anonim válasza:
Az én tapasztalatom, ez csak rosszabb lesz. Jövőre már nem lesz elég az 50 eurós rum, mert mit fog szólni a barát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!