Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt adhatok fiunak 17. szülinapjára? Valami nem túl drága de jelentős ajándék.
az első válasz olyan volt,mint ha az én Kedvesem írta volna. :D Ugyanis én is hasonlókat "műveltem" a születésnapján, igaz, a hónapforduló nem esett a közelébe.
De szerintem ha emlékezetessé teszed a napját, már az is hatalmas ajándék. Szervezz neki meglepetést: vidd el valahova, ahova már régóta szeretne menni, vagy mutass meg neki valamit, amire már nagyon régóta kíváncsi. A sütemény sem rossz ötlet, meg egy apró kézzel készített valami sem, de szerintem ha neki ajándékozol egy teljes napot, nagyon fogja értékelni. :) Esetleg egy kis csokit, vagy valami "ínyére valót" adhatsz mellé. :)
Arra gondoltma hogy egy valamire lerajzolom a föb pilanatokat amiket együt töltünk.(elég jol rajzolok) ésakkor irok minden képhez egy két sor. idézete netán amit ábrázolvagy ilyesmi.de nem tudom hogy egy fiu ezt értékeli..AZtán egy képkeretbe vagy valamibe betenném..vagy valami ötlet ehez? vagy inkább hanyagoljam?
Milyen dolgot lehet kézel csinálni egy fiunak? ami nem olyan snassz?
Én igaz idősebb vagyok kicsivel nállad de szerintem ha éltek szexuális életet, akkor annál nagyobb öröm nincs egy féfinak ha szexuálisan csábitód el a szülinapján.Én ezt úgy csináltam hogy gyújtottam pár gyertyát,beraktam egy romantikus cd-t és az ágyba szortam rózsaszirmot.És most jön az egésznek a lényege.Öltözz fel valami szexis ruhába,a fekete combfix nem olyan drága meg felveszel hozzá egy topot meg egy kis szoknyát szépen ki sminkeled magad de izlésesen.És egy üveg pezsgővel meg két pohárral megleped.Hidd el ez bejön.
Ez akkora élmény lesz hogy soha nem felejti el én mai napig igy csábitom el a páromat.
:-)egy 27 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!