Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok mindenért megszólítana?
Engem nagyon zavar,hogy folyton szólingat szóltam már többször érte mégis megszólít. Ő azt mondja,hogy nem rosszból mondja csak jót akar,de engem nagyon idegesít. Azért is megszólít,hogy teát amit gyógynövényböl föztem és volt egy kis alja ne öntsem a lefolyóba mert eldugul, megjegyzem,hogy csak egy apró kis levél darab csúszott bele a mosogatóba. De még rengeted dolog van amit felsorolhatnék ez csak példa volt...
23N
Szerintem ezt vele kellene megbeszéjed :)
Lehet tenyleg nem rosszbol mondja de ha ez téged idegesit azt tudasd vele hatha valtoztani fog rajta :)
Ha nem szolitana meg a parod, akkor nem tudnatok beszelgetni egymassal. Egymas megszolitasa nagyon fontos, hiszen az tartja fent a kommunikaciot, ami a kapcsolat egyik fontos alapkove. Szoval, ne legy merges, ha megszolit a parod, csak beszelgetni akar veled:).
Tessek, valaszoltam aszerint, amit a kerdesed valojaban jelent.
Pedig úgy néz ki, hogy nem tudsz jól beszélni.
Pl. azt sem mondtad el, hogy MIT mond? Mert az egy dolog, hogy szól dolgokért - de igaza van?
Ez a legfontosabb, és ezt beszéljétek meg egymással.
Van egy olyan érzésem, hogy ő tényleg jó szándékkal szól, te pedig minden ilyet támadásnak veszel. Ebből nagyon nagy problémák lesznek, ha így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!