Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Titeket zavarna ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotok mindenért megszólítana?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar,hogy folyton szólingat szóltam már többször érte mégis megszólít. Ő azt mondja,hogy nem rosszból mondja csak jót akar,de engem nagyon idegesít. Azért is megszólít,hogy teát amit gyógynövényböl föztem és volt egy kis alja ne öntsem a lefolyóba mert eldugul, megjegyzem,hogy csak egy apró kis levél darab csúszott bele a mosogatóba. De még rengeted dolog van amit felsorolhatnék ez csak példa volt...

23N

2016. dec. 9. 12:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Téged a párod nem megszólít, hanem megszól, bár igazából ez sem a jó kifejezés erre.
2016. dec. 9. 12:10
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Engem az zavar, hogy nem vagy tisztaban a "megszólít" ige jelentesevel felnott aktiv nyelvhasznalo letedre.
2016. dec. 9. 12:11
 3/25 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ezt vele kellene megbeszéjed :)

Lehet tenyleg nem rosszbol mondja de ha ez téged idegesit azt tudasd vele hatha valtoztani fog rajta :)

4/25 anonim ***** válasza:
91%
A megszólít és a megszól nem ugyan az.
 5/25 A kérdező kommentje:
Ne akadjatok már ki ezen a megszólít/ megszólon,ha nem tudtok a kérdésre válaszolni ne írjatok semmit
2016. dec. 9. 12:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
engem nagyon zavarna
2016. dec. 9. 12:16
 7/25 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem szolitana meg a parod, akkor nem tudnatok beszelgetni egymassal. Egymas megszolitasa nagyon fontos, hiszen az tartja fent a kommunikaciot, ami a kapcsolat egyik fontos alapkove. Szoval, ne legy merges, ha megszolit a parod, csak beszelgetni akar veled:).

Tessek, valaszoltam aszerint, amit a kerdesed valojaban jelent.

8/25 anonim ***** válasza:
87%

Pedig úgy néz ki, hogy nem tudsz jól beszélni.

Pl. azt sem mondtad el, hogy MIT mond? Mert az egy dolog, hogy szól dolgokért - de igaza van?

Ez a legfontosabb, és ezt beszéljétek meg egymással.

Van egy olyan érzésem, hogy ő tényleg jó szándékkal szól, te pedig minden ilyet támadásnak veszel. Ebből nagyon nagy problémák lesznek, ha így van!

9/25 anonim ***** válasza:
26%
lehet hogy jószándékkal szól, de inkább kussoljon és ne szóljon bele a másik ember életébe. pláne ne ilyen hülyeségekkel, hogy mit önt a mosogatóba. engem kiidegelne kétperc alatt ha valaki mindenbe beleugatna.
2016. dec. 9. 12:20
 10/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem szólít meg, akkor nem fogtok beszélni. Az jó lenne neked? A megszólítással kezdődik minden kommunikáció, nem értem mi a problémád.
2016. dec. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!