Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok mindenért megszólítana?
Engem nagyon zavar,hogy folyton szólingat szóltam már többször érte mégis megszólít. Ő azt mondja,hogy nem rosszból mondja csak jót akar,de engem nagyon idegesít. Azért is megszólít,hogy teát amit gyógynövényböl föztem és volt egy kis alja ne öntsem a lefolyóba mert eldugul, megjegyzem,hogy csak egy apró kis levél darab csúszott bele a mosogatóba. De még rengeted dolog van amit felsorolhatnék ez csak példa volt...
23N
Azzal, hogy erre a magyaroknak készített oldalra jöttél vállaltad azt is, hogy savaznak ha nem tudsz normálisan fogalmazni.
Ez már csak ilyen.
Amúgy persze, hogy zavarna, de csak azért, mert rájönnék, hogy milyen sok mindent rosszul csinálok. Az ember meg nem szereti belátni a hibáit.
Kénytelen megszólítani ha beszèlgetést szeretne kezdemènyezni. Meglepődnêl ha odamenne, hátbaverne és elmutogatná, hogy mit akar.
Amúgy a mosogató tényleg eldugulhat ha mindent beleöntesz.
Nyilván jót akar a maga fura módján, néha nem ártana rá odafigyelni, hátha hasznos dolgot mond.
Nem felháborodni kellene, hanem tudomásul venni, hogy a megszólít, és a megszól, teljesen mást jelent. Roszul használtad.
Velem így pasi nem viselkedne huzamosabb ideig az biztos, nem lenne sokáig a párom. Kb ennyire zavarna a dolog.
Mit cseszegetitek szegény kérdezőt, bármilyen meglepő, nem csak budapesti nyelvjárás létezik. Egyszer látogassatok el pl Erdélybe és szörnyülködjetek, hogy milyen "hibásan" beszél ott mindenki...
A kérdésre válaszolva: engem is zavarna. De nekem eddig az a tapasztalatom, hogy az ilyen emberek nem változnak. Családtagom meg haverom is van, aki mindig jobban akarja tudni, hogy mit hogy csináljanak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!