Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok mindenért megszólítana?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar,hogy folyton szólingat szóltam már többször érte mégis megszólít. Ő azt mondja,hogy nem rosszból mondja csak jót akar,de engem nagyon idegesít. Azért is megszólít,hogy teát amit gyógynövényböl föztem és volt egy kis alja ne öntsem a lefolyóba mert eldugul, megjegyzem,hogy csak egy apró kis levél darab csúszott bele a mosogatóba. De még rengeted dolog van amit felsorolhatnék ez csak példa volt...
23N
2016. dec. 9. 12:07
11/25 anonim válasza:
Oké 9, akkor majd te hívod ki a duguláselhárító szakembert és ki is fizeted.
12/25 anonim válasza:
Te biztos 23 éves vagy? Mert elég szégyen, hogy nem tudod a megszólít és a megszól szavak közötti különbséget!
13/25 A kérdező kommentje:
Mert nem Magyarországon élek azért nem tudom mi a helyes megnevezés, nem vagyok magyar
2016. dec. 9. 12:32
15/25 anonim válasza:
JA persze, minden mást leírsz helyesen csak azt az egy szót nem? Tuti magyar vagy csak analfabéta:) Ha nem magyar lennél akkor több hibát ejtettél volna:D
16/25 A kérdező kommentje:
Azért mert kiskoromba tanítottak magyarul mert szüleimnek fontos volt,hogy tudjak magyarul is, de hát azért mert valaki egy szót nem ír le helyesen annak elennere,hogy nem magyar már el kell itélni,de hát hiába ilyenek az emberek.
2016. dec. 9. 12:42
17/25 anonim válasza:
Jó, most megtanultad ezt a szót, innen kezdve ezt tudni fogod.
A többivel mi a helyzet, amit kérdeztünk?
19/25 anonim válasza:
EPIC...
Elképzelem ahogy "meszóglít"
"Zsuzsaanna, kérem legyen figyelmesebb" :D :D :D
20/25 anonim válasza:
A lefolyónak nem tesz jót ha mindenféle dolog belekerül. És itt nem segít majd a Miszter Mászkl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!