Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túlreagálom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlreagálom? Vagy nekem van igazam? Teljesen kilátástalan vagyok, a párom mindenért belém köt. Bővebben lent

Figyelt kérdés

A párommal egyre sűrűbben veszekszünk, mindenért belémköt.

Ha nem csukom be teljesen a fiokot akkor már őrjöng. Múltkor ebből fakadt egy nagyobb vitánk. Hozzáteszem van 1 hónapos kisfiunk is. Tervezett baba volt, a terhességem alatt is nagyon vártuk a picit és minden rendben volt. Az utóbbi 1-2 hétben romlottak el a dolgok. Ő nem sokat van itthon mivel nemzetközi kamionos. Csak hétvégente van velünk de akkoris csak a veszekedés megy és már nem birom :( múltkor azt vágta a fejemhez hogy "én csak vagyok" mert nem vittem oda a törölközőt mikor fürdette a picit. Gondoltam ha én megtudom mindennap egyedül oldani ő is. Szerintetek? Az eljegyzés is szóba jött már. Nemtudom mi történt egyik pillanatról a másikra...:(

2016. nov. 18. 21:39
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy ő azt mondja nincs semmj baj és hogy csak túlreagálom a dolgokat, hogy mindenen azonnal megsértődök. Meg hogy mindenen sírok. De nem tudok ezek mellett csak úgy elmenni mert nagyon rosszul esnek...amikor meg megjegyzem akkor neki áll feljebb, hogy nem lehet saját véleménye mert egyből hisztizek miatta...
2016. nov. 18. 21:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
neked van igazad,ilyennel sose jegyezném el magam.ugyse szeret már téged ez lejött.
2016. nov. 18. 21:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
ez tipikus kimutatása a nem szeretlek már tégednek ahogy veled bánik.az okát nem tudhatjuk,de szerelmes ujra már tuti nem lessz beléd.lehet más nő van a dologban.
2016. nov. 18. 21:55
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a kisfiut de ennek nem sok jövőt jósolok.
2016. nov. 18. 21:57
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Hagyd el, nem normalis a parod. Probaljatok eloszor megbeszelni, hogy igy nem lesz jo vege. (De sajnos sok ferfi nem ert a beszedbol.)
2016. nov. 18. 22:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sok stressz éri mostanában az a baj...munkajelyi pénzügyi gondok....látom rajta egy ideje hogy kivan isegileg és elvan fáradva. Van hitelje is, és csak azért ült fel kamionra hogy nekünk mindent megadjon...én nagyon szeretem és bízom benne hogy ő is...csak az a baj rajtam csattan az ostor..
2016. nov. 18. 22:06
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyű, ezt tapasztalatból mondom. Nem lehet, hogy sokat dolgozik hétköznap aztán hazajön hétvégén és még otthon sincs nyugi? Persze neked sincs, mert egy baba mellett rengeteg a teendő!!

Az én párom a gyermekünk születése után kb 2-3 hónapig volt ilyen. 2hetente járt haza. Melóban stressz, aztan hazajött hétvégén egész nap babasírás, babaaltatás stb stb... Én is dühös voltam nagyon a páromra. Aztán egy nagy veszekedés után megbeszéltünk mindent és szerencsére minden oké azóta :)

Tanácsolom hogy türelem és beszélgessetek!!

2016. nov. 18. 22:06
 8/18 anonim ***** válasza:
57%
közöld vele ha ezt folytatja befejezed vele,méghogy eljegyzés,elment az eszed?
2016. nov. 18. 22:07
 9/18 A kérdező kommentje:

Igen ő is ezt mondja...

Kicsit sok voltam mostanába aláirom volt hogy 10 percebként hivogattam hogy mikor jön haza pedig pontosan tudtam hogy dolgozik..de ezeket nem csesztetésül csinálom csak alig várom hogy hazaérjen mert én meg begolyózok az egyedülléttől...

Mondta ezt ő is, hogy elege van a melóval mindennel és sokszor még itthon sincs nyugalma :(

2016. nov. 18. 22:09
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
persze,bizzál benne csak,ahogy veled bánik nemis szerethet hanem imád:D eggyesek hol élnek.sok boldogságot.
2016. nov. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!