Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is túlreagálom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlreagálom? Vagy nekem van igazam? Teljesen kilátástalan vagyok, a párom mindenért belém köt. Bővebben lent

Figyelt kérdés

A párommal egyre sűrűbben veszekszünk, mindenért belémköt.

Ha nem csukom be teljesen a fiokot akkor már őrjöng. Múltkor ebből fakadt egy nagyobb vitánk. Hozzáteszem van 1 hónapos kisfiunk is. Tervezett baba volt, a terhességem alatt is nagyon vártuk a picit és minden rendben volt. Az utóbbi 1-2 hétben romlottak el a dolgok. Ő nem sokat van itthon mivel nemzetközi kamionos. Csak hétvégente van velünk de akkoris csak a veszekedés megy és már nem birom :( múltkor azt vágta a fejemhez hogy "én csak vagyok" mert nem vittem oda a törölközőt mikor fürdette a picit. Gondoltam ha én megtudom mindennap egyedül oldani ő is. Szerintetek? Az eljegyzés is szóba jött már. Nemtudom mi történt egyik pillanatról a másikra...:(

2016. nov. 18. 21:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ez nem kapcsolat sehol egy kedves szó,csak vita vita hátán,előrelátható hogy mi lessz a vége.
2016. nov. 18. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem nonstop 24 órába vitázunk, igazából mi sose voltunk a veszekedős fajta. Nem veszünk össze semmin, nemis beszélünk arról mi a baja a másiknak, egyszer csak benne is felgyülemszik benne is minden meg bennem is és akkor robban a bomba...:S de ő meg nem szeret a problémáiról beszélni, mindig azt mondja nem akar engem is stresszelni azzal
2016. nov. 18. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
csak kikésziteni,egy fiókért például,drága ember,ahogy irtad ez kilátástalan kapcsolat mint amilyen tevagy.miért szépiteném? ez jön le.
2016. nov. 18. 22:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, neki is tele a hócipője, meg neked is. Nem tudna belföldön melózni valami nyugisabb munkát ? Beszéljétek át, hogy mennyire számít a pénz, és hogy megéri-e a családotok némi plussz bevételért. Te meg egy hónapja szültél a hormonaid téged is hülyítenek. Egyik sem mentség, meg ráadásul ott a baba. Beszéljétek ezt át és vegyétek észre hogy "MÓÓÓNIKA 'HÁ IDEGÁLLAPOTBAN VÓÓTAM" nem egymással van bajotok.
2016. nov. 18. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom a párodat védeni, mert amit leírtál, az nem jó, de nem lehet, hogy neked is van egy nagy adag depressziód a szülés után? Mert amiket leírtál (kedvetlenség, sokkal többet sírsz, magányosnak érzed magad, nem segít senki, stb.), azok mind-mind lehetnek ennek (is) a jelei, és ez esetben nem a kapcsolat a hibás.

Emellett természetesen a pici érkezése mindkettőtöknek stressz - ha eddig minden jól működött, ne mondj le ilyen könnyen a kapcsolatotokról! A gyermek születése az egyik legnagyobb próba, de ezt együtt kell kiállnotok. Lehet, most nem a legjobb ötlet, hogy ilyen ritkán van otthon a párod, legalább egy időre szüneteltetni kéne a külföldezést...

2016. nov. 18. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért kellett nektek gyereket vállalni addig amíg nem rendezitek az anyagi helyzeteteket és az egész kapcsolatotokat. Láthatóan nem való neked a távkapcsolat.
2016. nov. 18. 23:50
 17/18 A kérdező kommentje:

Elèg valószínű hogy van némi depresszeióm ezz ő is megmondta. Mondta abból is elege van hogy 5 percenként hivogatom sokszor és olyan neki mintha ellenőrizgetném. Meg tényleg érzékenyebb vagyok a kelletténél...pont ezért tudom hogy nem az van a háttérben jogy nem szeret. Csak másképp éli meg a stresszt stb, ahogy énis. De nem tudom hogy tudnánk dűlőre jutni.

Az utolsó válaszolónak meg annyi, hogy az anygagi helyzetünk a legnagyobb rendbe volt mikor a gyefeket bevállaltuk a terhességem végén csappantunk meg önhibánkon kívül bizonyos dolgok miatt! :)

2016. nov. 19. 02:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szelíd ember vagyok, de ha munka közben 10 percenként hívogatna valaki, különösebb ok nélkül, akkor én is baromi ideges lennék.
2016. nov. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!