Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek mit csinaljak 2 honapja egyutt lakok baratommal minden ok nelkul r. nak nevez mar meg is utott mit csinaljak hova menjek?
Kedves 8-aska. Nem lehet hogy a te emberismeretedben volt a hiba, pont úgy mint a kérdezőnél? Amelyik srác ilyet csinál az nem volt soha rendes, max nagyon jó színész! Az ilyen színészeket tényleg nehéz lebuktatni, és sokszor sajnos pont így derülnek ki a dolgok, mint nálatok. Csak lécci ne azonosítsátok az ilyen állatokat az igazi rendes srácokkal, mert ezeknek közük nincs hozzá!
A kérdezőnek pedig csak ugyanazt tudom mondani, mint a legtöbb előttem szóló: menj minél messzebb az ilyen embertől!!!
Csak egy jó tanács, ami lehet kicsit furán hangozhat, de tapasztalati úton tudom, hogy hatásos. Ha meg akarod ismerni valakinek az igazi énjét, figyeld meg részegen! Az ital kihozza az ember igazi énjét! Csak vigyázz hogy ne legyél egyedül, ha az állati énje bújik elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!