Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal, de nagyon rosszul érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hetek óta tartottak már a veszekedések, nagyon szigorú volt velem. Nem engedett bulizni, nem mehettem még a saját családtagommal se sehova, mert megharagudott. Egyáltalán nem bízott bennem és folyton veszekedtünk. Eljött egy komolyan időszak, mikor jöttek a nagyon csúnya beszédek, anyázások (az őr részéről), k*rvázás és az exeimmel való piszkálódás.

Ott éreztem az, hogy ez így nem jó. Viszont, ezek ellenére is érzek iránta valamit. Hiányozna, hogy minden nap beszéljünk, hogy felhívhassam, ha gondom van. De, sajnos már, mint szerelmemként nem tudok rá gondolni. Mit tegyek? Barátságot nem akar.

Hogyan vészeljem ezt át?

Nagyon egyedül érzem magam.:(

2016. nov. 6. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A válasz egyszerűbb, mint gondolod: idő. Foglald le magad, tedd amit szeretsz csinálni. Mellesleg már ne is haragudj, de aki úgy beszél veled, azzal ne tarts semmilyen kapcsolatot. Primitív és semmi tisztelet nincs benne irántad. Legyen egy minimális tartásod és önbecsülésed. Amit érzel az egyszerű biológiai folyamat a megszokás miatt, légy észnél.
2016. nov. 6. 10:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy így van, de nagyon szerelmes voltam és bármit eltűrtem volna neki, hogy velem maradjon.

Az a baj, hogy most kerültem el egy teljesen új közegbe és nagyon egyedül érzem magam, és őt ott volt nekem. :(

2016. nov. 6. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Aki anyáz és k.rváz, az előbb- utóbb még is üt. Kell ez neked az átmeneti magány helyett?
2016. nov. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!