Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal, de nagyon rosszul érzem magam. Mit csináljak?
Hetek óta tartottak már a veszekedések, nagyon szigorú volt velem. Nem engedett bulizni, nem mehettem még a saját családtagommal se sehova, mert megharagudott. Egyáltalán nem bízott bennem és folyton veszekedtünk. Eljött egy komolyan időszak, mikor jöttek a nagyon csúnya beszédek, anyázások (az őr részéről), k*rvázás és az exeimmel való piszkálódás.
Ott éreztem az, hogy ez így nem jó. Viszont, ezek ellenére is érzek iránta valamit. Hiányozna, hogy minden nap beszéljünk, hogy felhívhassam, ha gondom van. De, sajnos már, mint szerelmemként nem tudok rá gondolni. Mit tegyek? Barátságot nem akar.
Hogyan vészeljem ezt át?
Nagyon egyedül érzem magam.:(
Tudom, hogy így van, de nagyon szerelmes voltam és bármit eltűrtem volna neki, hogy velem maradjon.
Az a baj, hogy most kerültem el egy teljesen új közegbe és nagyon egyedül érzem magam, és őt ott volt nekem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!