Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy buktassam le?
Párommal régóta nincs jó kapcsolatunk, több éve együtt élünk,nem akartunk eddig szétköltözni. Olyan fajtán nyitott kapcsolatban élünk,hogyha valaki nem jön haza időben és nem szól,hogy merre jár,akkor nem kérdezünk rá. Mindkettőnknek jobb,ha nem megyünk ebbe bele. Íratlan szabályféle lett az utóbbi időben. Annyi kikötés van, szóbeli,mert egyszer beszéltünk róla, hogy haza senkit nem hozunk,ha a másik nincs itthon akkor sem.
Szilvesztert barátnőmmel töltöm külföldön,nem leszek itthon. Pechére mellettem volt a telója amikor valaki ráírt a szilveszteri úttal kapcsolatban. Természetesen megevett a frász,megnyitottam az üzenetet és láttam,hogy már vagy egy hónapja tervezi meghívni a lányt egy másik városból,tehát nálunk fog aludni. Nem közös ismerős,nem ismerem a lányt,szóval meg se tudom kérdezni,hogy ez mi.
De azt sem akarom elmondani,hogy láttam az üzenetet,viszont hátbatámadásnak gondolom,hogy a megbeszéltek ellenére hazahoz valakit és az a valaki az én ágyamban fog aludni és valószinűleg nem csak aludni.
Mivel nem is leszek itthon, a telefonba belenézést nem akarom elmondani,így esély sincs rá,hogy "rájöjjek" magamtól a dologra.
Hogy tudnám lebuktatni a dolgot (akár utólag is)? Ez már nem az amit el akarok tűrni,a közös otthonunkba ne hozzon senkit.
Tudom,beteg kapcsolatban élek,megvan az oka. Ezért gondolkodom rajta,hogy ezzel az indokkal,hogy a megbeszélés ellenére idehozott valakit,kilépek és elköltözök. Túl sok sz.ron mentünk már keresztül és tűrtem el,hogy kell ez az indok,hogy véget tudjak vetni.
Valakinek ötlet? Nincs a lánnyal csak egy közös ismerős(facebookon láttam),de őt nem akarom belevonni,hogy tőle hallottam. Máshogy meg higy tudhatnám meg,ha itt sem vagyok? Gondolkodtam a szomszédon,higy azt mondom tőle hallottam,de tőle utána tud kérdezni :/
Én ott én itt akadtam fenn, hogy most tulajdonképpen "csak" annyi a bajod hogy hol is szexel tulajdonképpen a lakótársad?
Nem ez a kis csücsök kaki a bajod hogy kibukkant a wécéből hanem az a mázsa ami alatta van.
Tényleg nem mindegy mikor és hogy borîtod ki az egészet?
Nem esik le hogy azé kufircol veled néha napján hogy tudja a szerelmét várni pénzelni,ÉS ÍGY NEKI TÖK KÖNNYŰ AZ ÉLETE HA MINDENT MAJDNEM TE ÁLLSZ
HAHÓÓÓ ÉBRESZTŐ kislány !! rajtad röhögnek a kis csajjal, ne hagyd már hogy megvezessenek , állj már a sarkadra , nyilván látja a srác hogy te többet érzel és ezt jól ki is használja , ne hagyd már hogy nevetség tárgya legyél,add ki a fenébe az útját !!! Oké fáj fáj, gondolj arra sok millió ember ezt át élte és fogja is sajnos hogy átverik kihasználják,de az idő majd segít ,de ne hagyd hogy így megalázzanak , legyen tartásod ,állj ki magadért,inkább akik megérdemlik sülők rokonok barátokra fordítsd az energiádat !! akik méltók a jóságodhoz . Elöszőr is magadat nézd ,párkapcsolat meg majd alakul újabb amikor eljön az ideje
"Annyi kikötés van, szóbeli,mert egyszer beszéltünk róla, hogy haza senkit nem hozunk,ha a másik nincs itthon akkor sem. " - szerintem ez elég lényegtelen kikötés.
Nem is értem kiről írsz "párom" fedőnéven.
A párkapcsolat nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!