Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktassam le?

Figyelt kérdés

Párommal régóta nincs jó kapcsolatunk, több éve együtt élünk,nem akartunk eddig szétköltözni. Olyan fajtán nyitott kapcsolatban élünk,hogyha valaki nem jön haza időben és nem szól,hogy merre jár,akkor nem kérdezünk rá. Mindkettőnknek jobb,ha nem megyünk ebbe bele. Íratlan szabályféle lett az utóbbi időben. Annyi kikötés van, szóbeli,mert egyszer beszéltünk róla, hogy haza senkit nem hozunk,ha a másik nincs itthon akkor sem.

Szilvesztert barátnőmmel töltöm külföldön,nem leszek itthon. Pechére mellettem volt a telója amikor valaki ráírt a szilveszteri úttal kapcsolatban. Természetesen megevett a frász,megnyitottam az üzenetet és láttam,hogy már vagy egy hónapja tervezi meghívni a lányt egy másik városból,tehát nálunk fog aludni. Nem közös ismerős,nem ismerem a lányt,szóval meg se tudom kérdezni,hogy ez mi.

De azt sem akarom elmondani,hogy láttam az üzenetet,viszont hátbatámadásnak gondolom,hogy a megbeszéltek ellenére hazahoz valakit és az a valaki az én ágyamban fog aludni és valószinűleg nem csak aludni.

Mivel nem is leszek itthon, a telefonba belenézést nem akarom elmondani,így esély sincs rá,hogy "rájöjjek" magamtól a dologra.

Hogy tudnám lebuktatni a dolgot (akár utólag is)? Ez már nem az amit el akarok tűrni,a közös otthonunkba ne hozzon senkit.

Tudom,beteg kapcsolatban élek,megvan az oka. Ezért gondolkodom rajta,hogy ezzel az indokkal,hogy a megbeszélés ellenére idehozott valakit,kilépek és elköltözök. Túl sok sz.ron mentünk már keresztül és tűrtem el,hogy kell ez az indok,hogy véget tudjak vetni.

Valakinek ötlet? Nincs a lánnyal csak egy közös ismerős(facebookon láttam),de őt nem akarom belevonni,hogy tőle hallottam. Máshogy meg higy tudhatnám meg,ha itt sem vagyok? Gondolkodtam a szomszédon,higy azt mondom tőle hallottam,de tőle utána tud kérdezni :/

2016. dec. 18. 23:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szóval azért nincs szex, mert a férjed nem kíván téged? Hát én ilyen kapcsolatban nem tudnék maradni, sőt megalázónak érezném.
2016. dec. 18. 23:57
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

"a telefonba belenézést nem akarom elmondani"

Mert akkor be kellene ismerni, hogy te sem vagy tökéletes, csak a másiktól várod el? Felnőtteknél nincs olyan, hogy "természetesen megevett a frász".

2016. dec. 18. 23:59
 13/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm,én is tudom magamtól,hogy mennyire rossz,ha az embert nem kívánják. Sőt....pontosan tudom milyen az,amikor muszájból szexelnek az emberrel és annál még az is jobb,ha nincs semmi.

Lehetne esetleg a kérdésre választ kapnom? Van valakinek jó ötlete?

2016. dec. 19. 00:00
 14/33 anonim ***** válasza:

Az, hogy jó e neked az nem azon alapul, hogy mi fair. Eleve a szerelem ritkán fair. Akkor visszamentél mert úgy érezted az lesz jó neked, és ő is úgy érezte neki is és így folytattátok. Most meg megint úgy érzed, hogy menned kell ezért megint mész.

Meg érted, azért mert nem kellett a szex három évig, akkor ha eszedbe jut, hogy most meg kell, akkor a korábbihoz kellene ragaszkodni? Ha nem akartam krémest enni három évig, akkor nem juthat eszembe, hogy de most akarok? És ha eszembe jut, akkor indokolnom kell? Meg nem fair, ha most ezt szeretném?

Szerintem jobban megtiszteled, ha az igazat mondod, mint indokot és nem ez a ki aludt az ágyacskámba dolog megy. Könnyen eltudom képzelni, hogy barátok is maradhatok később is. Ha ezt így végig csináltátok már. Ha meg tényleg ez nálad a probléma, hogy miért alszik ott más, akkor meg vállald fel, hogy igen rossz voltál és belenéztél a telóba, mert pont jött az üzenet és volt egy érzésed, hogy mit találsz ott.

2016. dec. 19. 00:03
 15/33 anonim ***** válasza:
15%

Te gerincességet vársz a párodtól, de te nyugodtan lehetsz gerinctelen? Ő ne vigyen haza senkit, de te meg olvasgathatod az üzeneteket? Ez gyönyörű... Meg is érdemled, hogy ne legyen módod máshogyan közölni a felfedezésedet!

És mit akarsz amúgy azzal elérni, hogy elmondod neki? Ja, majd megígéri másodszor is, hogy nem teszi, aztán újra megteszi. Vagy szakítást akarsz? Mert ha egyiket sem, akkor semmi értelme.

2016. dec. 19. 00:06
 16/33 anonim ***** válasza:
83%
Bocsánat,most olvastam hogy szakítani akarsz. Akkor meg nem mindegy, hogy megtudja hogy beleolvastál? Mit érdekel, ha úgyis a végét akarod már? Esetleg legalább őszinte lennél
2016. dec. 19. 00:09
 17/33 anonim ***** válasza:
az az érzésem abból, ahogy írsz, hogy van benned valami erős megfelelés felé, hogy jónak akarsz tűnni a szemében, vagy nem tudom. ez is, hogy mi a fair, meg az is, hogy nem mered vállalni, hogy botlottál egyet a telóval. meg valamiért elmondani neki azt ami valóban benned van, hogy mik a tényleges érzéseid a helyzetről, mik a céljaid még az életben és miért nem megy ez együtt. hogy nem tudsz így létezni, hogy nem kíván. ami nem baj, nincs harag, csak tovább kell menned.
2016. dec. 19. 00:10
 18/33 anonim ***** válasza:

Én írnék a csajnak. Vagy megkérnék egy rokont, hogy ugorjon oda. Ennél jobb nem jut eszembe. Vagy megmondanám, hogy egy kollégájától hallottam, hogy nem ment be dolgozni.

Amúgy érdekes sztori, én nem akarok itt ítélkezni. Minden hozzászólónak igaza van valahol, de téged is megértlek...

2016. dec. 19. 00:52
 19/33 anonim ***** válasza:
Eleve onnantól nem kellett volna folytatni,hogy ennyire nem kívánjátok egymást.Borítékolható volt,hogy valelyikőtök felhoz valakit.Ha viszont ennyire gerinces vagy,nem tudlak sajnálni,hogy tapicskolsz a fekáliában.
2016. dec. 19. 04:20
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szánalmas ez az egész és nem a nyitott kapcsolat miatt. Az a része csak szimplán értelmetlen, mert ti gyakorlatilag csak lakótársak vagytok, akik titokban tartják egymás előtt, hogy máshova járnak dugni. Élvezed a helyzeted ebben a hígfos játszmában (mert normális ember indoklás és búcsú puszi nélkül pakolná a bőröndjét és menne) ami valami erős pszichológiai problémára utal, amit én mindenképp kezeltetnék, mert különben sose leszel boldog. Bár lehet neked ez így jó.

A lényegen nem változtat, ha menni akarsz, menj úgy, mint a nagylányok, ki az ajtón és hátra se nézz. Ha a hígfos játékodat akarod űzni, akkor meg röhögd ki magad, hogy ebben a szituációban, te őszintén elhitted, hogy a "pasid" majd nem visz haza senkit, mert megígérte. És mégis mire fel számítana neki bármi amit neked mondott, láthatóan ennél mélyebbre már nem süllyedhetnél a szemében. Van egy ingyen bejárónője, és szabadon kefélhet. Amúgy az se lepne meg, ha a végén ő dobbantana, mert talál egy olyan nőt, aki egy valódi társ, nem csak a játszma-partner.

2016. dec. 19. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!