Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy buktassam le?

Figyelt kérdés

Párommal régóta nincs jó kapcsolatunk, több éve együtt élünk,nem akartunk eddig szétköltözni. Olyan fajtán nyitott kapcsolatban élünk,hogyha valaki nem jön haza időben és nem szól,hogy merre jár,akkor nem kérdezünk rá. Mindkettőnknek jobb,ha nem megyünk ebbe bele. Íratlan szabályféle lett az utóbbi időben. Annyi kikötés van, szóbeli,mert egyszer beszéltünk róla, hogy haza senkit nem hozunk,ha a másik nincs itthon akkor sem.

Szilvesztert barátnőmmel töltöm külföldön,nem leszek itthon. Pechére mellettem volt a telója amikor valaki ráírt a szilveszteri úttal kapcsolatban. Természetesen megevett a frász,megnyitottam az üzenetet és láttam,hogy már vagy egy hónapja tervezi meghívni a lányt egy másik városból,tehát nálunk fog aludni. Nem közös ismerős,nem ismerem a lányt,szóval meg se tudom kérdezni,hogy ez mi.

De azt sem akarom elmondani,hogy láttam az üzenetet,viszont hátbatámadásnak gondolom,hogy a megbeszéltek ellenére hazahoz valakit és az a valaki az én ágyamban fog aludni és valószinűleg nem csak aludni.

Mivel nem is leszek itthon, a telefonba belenézést nem akarom elmondani,így esély sincs rá,hogy "rájöjjek" magamtól a dologra.

Hogy tudnám lebuktatni a dolgot (akár utólag is)? Ez már nem az amit el akarok tűrni,a közös otthonunkba ne hozzon senkit.

Tudom,beteg kapcsolatban élek,megvan az oka. Ezért gondolkodom rajta,hogy ezzel az indokkal,hogy a megbeszélés ellenére idehozott valakit,kilépek és elköltözök. Túl sok sz.ron mentünk már keresztül és tűrtem el,hogy kell ez az indok,hogy véget tudjak vetni.

Valakinek ötlet? Nincs a lánnyal csak egy közös ismerős(facebookon láttam),de őt nem akarom belevonni,hogy tőle hallottam. Máshogy meg higy tudhatnám meg,ha itt sem vagyok? Gondolkodtam a szomszédon,higy azt mondom tőle hallottam,de tőle utána tud kérdezni :/

2016. dec. 18. 23:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
".... ezzel az indokkal......kilépek és elköltözök." Nézz a tükörbe és válaszolj magadnak! Kell indok?
2016. dec. 18. 23:21
 2/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha úgyis ezen gondolkodsz, hogy végetvetsz a kapcsolatnak, akkor elmondhatod azt is, hogy belenéztél a telefonjába. Én elmondanám. Ennek a kapcsolatnak nem sok értelme van.
2016. dec. 18. 23:21
 3/33 A kérdező kommentje:

Az kimaradt,hogy az volt az indok amiért ő nem jön velünk szilveszterezni,mert 2án dolgoznia kell és mi csak 3 vagy 4 én jövünk haza. Az üzenetekben megbírta a lánynak,hogy már kért ki szabit.

Nem akarom elmondani,hogy belenéztem a telefonjába, azt akarom,hogy "véletlen" derüljön ki.

2016. dec. 18. 23:24
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

De most gyakorlatilag azt tervezgeti, hogy meg fog csalni. Hazudozó folyamatosan, miattad nem kért szabit de a másik lány miatt igen.

Most megteheted azt, h azon az estén váratlanul hazaallitasz és rajtakapod, de hidd el, hogy jobban fog ez fájni, mintha most rögtön elmondanád neki, h láttad az üzenetet és ennyi volt

2016. dec. 18. 23:35
 5/33 anonim ***** válasza:

azt te érted, hogy miért kamuzik ezekben a szabi dolgokban? miért nem mondja el mi van, vagy azért, mert az a megállapodás, hogy nem beszéltek ezekről? mert akkor érthető, hogy nem az igazat mondta, hogy miért nem megy veletek.

egyébként nem értem miért olyan nagy ügy, hogy haza visz valakit. nem tök mindegy innen már? vagy valami volt még azért köztetek, amit úgy érzed így sérül? tényleg köztetek van még szex, meg csókok, vagy hogy van ez?

2016. dec. 18. 23:35
 6/33 anonim ***** válasza:
Hát ha bírsz még ezzel a tudattal fél hónapot bírni, hogy a szomszédra foghasd (ami lehet aztán ki is derül, ha rákérdez nála), akkor csináld. Én megmondanám, hogy épp ott voltál amikor felugrott az üzenet, és nem bírtál magaddal. Nem értem miért nem akarod ezt elmondani, ha már ígyis-úgyis szakítani akarsz.
2016. dec. 18. 23:36
 7/33 A kérdező kommentje:

Megöleljük egymást,odabújunk egymáshoz és amúgy rendes párként funkcionálunk: együtt programokat csinálunk,bevásárolunk,családi eseményeken részt veszünk. Csak mivel nincs szex,így keresünk máshol. Én is eljárok,nem vagyok szent,se frigid. De én nem hívtam el magamhoz amikor ő nem volt itthon egy hetet a munkája miatt. Szóval az zavar az egészben,hogy ezt a részt felrúgja, a szomszédok azt látják és esetleg hallják,higy egy másvalaki van nálunk. Persze unokatesó is lehet,de akkor is.

Meg igazából kell az a jó indok nekem. Könnyebb így kilépni,hogy konkrét indok van. Mert amit már évek óta eltűrök vagy elszenved a kapcsolatunk azt nem érzem fairnek most hipphopp felhozni.

Hazaállítani nem tudok,több ezer kilóméterre leszek,ez a baj. Nemrég költöztünk más városba,nincs is ismerős aki ide tudnék küldeni,plusz ki az aki január 1jén ezzel foglalkozik?!

2016. dec. 18. 23:40
 8/33 anonim ***** válasza:
Kell neked az indok, azt mondod. Hát akkor az úrsitenért mondd már el neki, hogy megnézted az üzenetét, mert sejtetted, hogy valami ilyen lehet a dologban. Ettől több és jobb indokot nem tudsz kitalálni.
2016. dec. 18. 23:48
 9/33 anonim ***** válasza:

Akkor az egész a szexen ment tönkre végül is? Valahogy ott nem passzoltok már?

Szerintem kár indokot keresned. Minek? Gondolom a fő indok az, hogy nem jó ez így neked, nem vagy így boldog. Ezt mondd el. Az is lehet ő is úgy van, mint te, hogy nem elég erős, hogy lépjen, de tudja, hogy kellene. Csak nyilván ez egy erős kötődés azért, amit nehéz eltépni.

2016. dec. 18. 23:49
 10/33 A kérdező kommentje:

Nem fair,ha azért szakítok,mert nem jó a kapcsolat. Pár éve úgy volt,hogy szétköltözünk (akkor is én akartam),de igazából én kértem magam vissza magam,mert féltem egyedül lenni,akkor is új vároaba költöztünk. Szóval úgy tűnik,hogy neki jó ez a semilyen kapcsolat,mert akkor se akart szétmenni és gyanítom most sem akar,kényelmes az élete,jó így neki.

Szóval így,hogy már egyszer visszakértem magam, most ugyan azzal az indokkal akarok szétmenni,hát eléggé nem fair. Akkor is az volt a baj,higy nincs szex, 3 évig jó volt nekem szex nélkül,akkor miért hirtelen nem? Mert igazából ellehetnénk így még egy ideig,csak lassan öregszem én is. Jó lenne család,de szex nélkül aligha lesz....és így nem is akarok családot,hogy a férjem nem kíván.

2016. dec. 18. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!