Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le?

Figyelt kérdés

2 hónap után kiderítettem a "barátomról=páromról", hogy idősebb és más a neve.

Már szex is volt köztünk.

Hogyan buktassam?

Holnap jön. Úgy akarom, hogy emlékezetes legyen neki, hogy fájjon neki.

Tippek?

2015. dec. 7. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért én vigyáznék ezzel az "emlékezetes" lebuktatással, ha ekkorát hazudott, akkor lehet akár pszichopata is, és bedurvulhat a helyzet. Intézd úgy, hogy legyenek a közelben olyanok, akik segítségedre lehetnek, vagy meg tudnak védeni, amennyiben szükség lesz rá...
2015. dec. 7. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak óvatosan.

Én is csináltam ilyet...

Tudtam, hogy elvett titokban egy nőt, majd megkérdeztem egy együttlét után az exet, hogy "elvennél feleségül?" Mire annyit mondott, hogy igen...Ja mondom, azt hogy, ha nős vagy? :-) Verekedés lett belőle :-(

2015. dec. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!