Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, ti hogy gondoljátok? Párkapcsolat vagy inkább prosti?
Mai rohanó világban a testi kielégüléshez komoly párkapcsolatot vagy inkább prostihoz mentek?
Én a prostikhoz járok inkább, így megmarad a szabadságom, függetlenségem!
Nekem a teljes és kimeríthetetlen nyugalomra, függetlenségre,*szabadságra* van szükségem!
Igen, mindenki máshogy gondolja ezeket a dolgokat...hmm.. Ilyenkor belegondolsz az ezotérikus részbe és úgy érzed, mintha valóban csak tapasztalni, tapasztalatra születtünk meg jelenleg emberi testbe. Ki tudja mi lesz a következő?!?
Azt mondom, próbáljunk még élni a pénztárcánkhoz (keresetünkhöz) igazodva és amikor mennünk kell erről a világból, ne bánkódjunk, hogy.... Árát, ezt sem sikerült megvalósítanom....,magyarán azt akarom ezzel mondani, hogy én nem akarok barátnőt, sem családot.... Én tapasztalni, élni akarok! :)😉😊
Ja és most szilveszterre keresek egy hölgyet, akivel átmulathatom az éjszakát!!
(kiveszünk egy szobát)!!
Nem tudom, hol találhatók ilyen hölgyet. Startaprón próbálkoztam, de úgy veszem észre hogy sok a szélhámost nő!
Hivatásos pedig nagyon drága volna. Én elvált anyukára gondolok, aki magányos és szívesen töltené velem a szilvesztert!!
Unom a monoton szilveszterezést akár rokonokkal, vagy haverokkal!
F33. 💑💪👅
Prosti mer nekem csak a szex kell. Más nem.
A kapcsolat egy felesleges nyűg.
Olcsób, de olyan mint számítógépen játszani egy autós játékkal. Nem rossz, bármilyen kocsival lehet játszani....
De hol van ez ahhoz, amikor egy BMW-vel csapatod a valóságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!