Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek van olyan aki egyedülállóan éli az életét? Hogyan érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Vannak,akik szerint nem egészséges ,valaki szerint nincs benne semmi.Felvállalom ,hogy én is problémás vagyok kicsit mentális téren,meg zárkózott típus.Úgy érzem a gyenge jellemvonásaimat inkább kihasználnák hosszú távon.Van köztetek olyan aki szeret egyedsül lenni felnőttként??37N2016. dec. 8. 17:50
11/20 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a volt élettársammal is a személyiségfejlesztésem miatt ment tönkre.Ő nyuszinak,és határozatlannak ismert meg,de én igyekeztem változni szakember segítségével.Most érik nagyon a jellemem.Az autista gyerekem is féltem.
2016. dec. 8. 18:33
12/20 anonim válasza:
szerintem meg igen is sokkal van benne. Köszönöm jól vagyok, mentális problémák nélkül!
13/20 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok pár éve. Mondhatni, már természetes, de azért néha előtör bennem a vágy, hogy basszus, olyan jó lenne szeretni valakit, kényeztetni (ne csak szexre értsd), törődni vele, foglalkozni a lelkével-testével. :)
14/20 anonim válasza:
Én már nem hiszem, hogy tudnék bárkihez is alkalmazkodni. Előnyét nem látom a párkapcsolatnak. Hogy ez jó-e vagy rossz, nem tudom.
15/20 anonim válasza:
Nekem soha nem volt senkim, de még csak barátaim, társaságom sem, csak a szüleimre számíthattam, de nemrég édesapám is meghalt, és eléggé reménytelennek tűnik, hogy valaha is lesz olyan nő, aki elfogad. Voltak/vannak enyhébb pszichés problémáim, az ismerkedéseim rendszerint kudarccal záródtak, még egy csókig sem jutottam el. Nem lenne jó teljesen egyedül élnem, szükségem lenne a biztonságra, a törődésre, arra, hogy tudjak kötődni valakihez, de valószínűleg ez sansztalan. Próbálom túlélni, az élet más területein kárpótolni magam, de nem sok sikerrel, kikapcsolódási lehetőségeim sem igazán adódnak, szóval gondolom, mindenki kb. életképtelennek könyvel el. Talán az is vagyok, nem tudom. Lehet, hogy jobb így, mint egy pocsék kapcsolatban szenvedni, de ez sem öröm. Leginkább a kilátástalanság nyomaszt időnként, nem tűnik úgy, hogy belátható időn belül javulna bármi is.
16/20 anonim válasza:
Egyedül élek teljesen. nincsenek barátaim, csak a munkahelyemen beszélgetek 1-2 emberrel. Valahogy jó így. (34F)
17/20 anonim válasza:
én is egyedül élek, jókat masztizom, ha rámjön a szükség esetleg elmegyek prostihoz.
18/20 anonim válasza:
Dettó, mindig is egyedül éltem, sosem voltam párkapcsolatban, de nekem hiányzik egy társ,,,hiszem hogy létezik "jó" párkapcsolat!
Jelenleg (mostanában) csak a maszti megy, prostikhoz is nagyritkán megyek csak(2-3 havonta 1x) (sajnálom a lét rájuk)
F33
19/20 A kérdező kommentje:
Elég egoista világot élünk,ahol a párkapcsolatok is az egoizmusról,és másik piszkálásáról szól.Ráadásul nekem volt egy szurka piszka anyósom ,akinek midig én voltam a rossz,és foggal körömmel védte a kicsi fiát.
Én is a munkahelyemen pár emberrel beszélek.Nem bírom ezt az egoista világot.Zárkózott is vagyok.Aki bunkó,azzal már nem beszélgetek.
2016. dec. 10. 22:04
20/20 anonim válasza:
31 éves vagyok egyedül nevelem a 8,5 hónapos kislányom és 15 hónapja vagyok egyedül. Nem azt mondom, hogy így tökéletes az életem, de én is annyit csalódtam, hogy úgy döntöttem, köszi, de elég volt a férfiakból egy életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!