Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs veled a párod 2-3 napig, elutazik valahova, stb, akkor ti is elengeditek magatokat?
Figyelt kérdés
Tehát rendetlenség van,nincs elmosogatva,poharak szanaszét,nem öltözöl fel inkább köntösben vagy,és hasonlók,tehát megy a lustaság ezerrel.2015. júl. 17. 09:56
1/4 anonim válasza:
Ha nem utazik el, akkor is néha rendetlenség van és sok mosatlan, mert vagy egyikünknek sincs kedve megcsinálni mikor ráér vagy ha mindkettőnknek van ideje együtt mást csinálunk. Felöltözni magam miatt van igényem rá, nem miatta. Így nyáron volt már, hogy majdnem egész nap egy szál törölközőben voltam, mert annyira meleg volt, hogy felöltözni nem akartam, de meztelenül se akartam flangálni. Ő meg alsógatyában volt, így is alszik, szóval akkor mondhatom, hogy ő meg egész nap pizsiben volt? :D
2/4 anonim válasza:
Én nem félek lusta lenni előtte sem :D A legjobb barátom is, és ha nincs kedvem mosogatni, csak köntösben csokit zabálni egy romantikus film előtt, akkor is megtehetem, ha itthon van :DDD Mivel nem így élek, csak ritka alkalom, ő is csak mosolyog rajta, hogy "most ilyened van" és kész. :)
N31
3/4 anonim válasza:
Én nem azért mosok fogat, hogy lássa, milyen jó arc vagyok....
Általában ugyanaz van nélküle is, mint vele, - nagyobbrészt rend, néha meg kupi
4/4 anonim válasza:
Nekem pont fordítva, akkor több idő marad a házra, ha vele vagyok akkor inkább egymással törődünk vagy legalábbis nem a házzal. De ha olyan kedvünk van, akkor egész nap pizsibe vagyunk vagy ilyesmi, nem vágom magam puccba minden nap miatta, látott már szőrös lábbal, vagy kócos hajjal, nem áll meg a világ, legalább nem éri meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!