Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A barátnőmnél azt vettem észre amikor fáradtabb,fizikálisan leterheltebb olyankor kezd el eltolni, "távoltartani" magától. Hozzá kell tennem ilyenkor van hogy arra se mindig emlékszik előző nap mit beszéltünk.

Ez mellett amikor már lazábbak a napjai utána meg ő jön hogy +18 stb...

Nekem mondja hogy tanuljak meg beszélni amikor ő sokszor hiányosan fogalmaz.

Azt veszem észre ha én akarok valamit, nekem kellene segítenie akkor NINCS,NEM de ha ő akarja akkor minden legyen.Korábbi nézeteltérésünk során szembesítettem azzal hogy "Mi jó abban ha mások Önbecsülését,őnbizalmát porig alázza,sárba tapossa.

Azóta egyszer sem emelte fel velem szemben a hangját.

2016. okt. 28. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudod vannak olyan emberek, akik fáradtan nem szeretnek szexelni. Nem mindenki olyan beállítottságú, hogy "bárhol, bármikor", így érthető, ha fáradtan nincs kedve hozzá, igazán lehetnél megértőbb.

A többire nem tudok mit mondani. Próbálj meg vele beszélni, hátha közös nevezőre tudtok jutni.

Vagy az is lehet, hogy egyszerűen nem illetek össze.

2016. okt. 28. 09:14
 2/4 A kérdező kommentje:
A szexet megértem. Az viszont érdekes hogy amikor már érzi hogy van igazam abban amit mondok akkor hírtelen elkezd közeledni.Nehezen ismeri be ha másnak van igaza és nem neki.
2016. okt. 28. 09:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Lemaradt a korábbi kapcsolatai mély nyomot hagytak benne.
2016. okt. 28. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Hh mi lehet baj??

Sok bajotok van.

Picik vagytok még.

Vágyjátok jót s fejlődést, s maradjatok józanok.

És tanuljatok meg normálisan kommunikálni.

2016. okt. 28. 10:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!