Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha elköltözöm tőle, vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elköltözöm tőle, vajon rendbe jöhet a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

25 évesek vagyunk mind ketten, fél éve járunk. Tudom korai, de 4 hónap után odaköltöztem hozzá "lakva ismerszik meg az ember címszó alatt". És hát... Nekem ez a két hónap bőven elég volt. Sajnos nem tudom elviselni ezt a léhaságot, amit ő képvisel. Nem dolgozik, nem is akar, elvileg egyetemre jár (heti 12 óra, de azokról is hiányozni szokott, tanulni sem láttam még), minden nap ugyanaz a szitu: én hullafáradtan hazaérek a munkából, ő ott ül a gép előtt, és nyekereg, hogy szívem csinálsz valami kaját, vagy elmész boltba? Próbáltam megértetni vele, hogy mivel ő szinte mindig otthon ül, igazából az lenne a minimum hogy felezzük a főzést és a házimunkát. Erre annyit mondott, hogy én nem tartom el őt(neki diákhitele van), és ha nem laknék vele, nekem akkor is meg kellene csinálnom a házimunkát. Érdekes gondolkodás, nem? Én úgy gondolom, hogy egy párnak meg kell osztani a terhelést egymás között, hogy mindenkinek egyenlő ideje/energiája legyen élvezni is az életet.

Közöltem vele, hogy elköltözök, hogy önállósodjon egy kicsit, és gondolkodjon el, hogyan is működik egy normális párkapcsolat (volt más baj is, pl. találkozgatott az exével - közben azt mondta, hogy a haverjához megy stb., de az már nagyon hosszú lenne leírni).

Én azt várom, hogyha elmegyek, elgondolkodik, hogy nem így kellett volna hozzáállnia a dolgokhoz, és változik. Vagy ez hiú ábránd részemről?

Szeret egyébként nagyon, csak az a baj, hogy úgy szeret, mint kisgyerek az anyukáját.

25/N

2016. okt. 18. 10:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Update: most költöztem el tőle. Az utóbbi időben nem takarítottam semmit (ő se), nem is főztem rá semmit, nem is vásároltam be, mert azt is úgyis nekem kellett volna fizetnem. Mielőtt elköltöztem egy nappal, elkezdett üvöltözni velem, hogy nem főzök és nem csinálok semmit, aztán meglökött, mire lekevertem egy pofont, erre kilökdösött a lakásból, és a táskámat se adta oda, sőt ezt figyeljétek, rendőrt hívott, hogy én megpofoztam őt!!!

És nem hiszitek el a rendőrök kijöttek és velem bunkóztak, hogy mi a francért nem húzok el, mit pofozkolódok, ott remegtem és sírtam, és hiába mondtam, hogy ő lökött meg először, és kidobott semmi nélkül a lépcsőházba, nem érdekelte őket. Mivel ő hívott rendőrt, ő volt az áldozat. Nem volt még kulcsom a másik lakáshoz, így másnál kellett éjszakáznom, majd másnap kísérettel mentem el elhozni a cuccaimat... Szerencsére nem tudja hova költöztem....

Jah de a rendőrök is jó kétszínűek voltak ám, mert mikor lekísértek, akkor már azt mondták, hogy látszik, hogy a srác nem százas, előtte meg engem aláztak fönt, hogy beszámíthatatlan vagyok, csak mert úgy bőgtem mint az állat...

2016. nov. 3. 08:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ész megáll - "szeret nagyon" így láttad nemrég - hát annyira nem.
2016. nov. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!