Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosnak érzem, hogy nem kezel nőként?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a párom nagyon elkényelmesedett. Csak akkor megyünk el valahova, ha én mondom. Munkán kívül nem jár el sehova. Max annyit költ rám, mikor kicsit tepernie kell akkor vesz virágot és gyorskaját. Ezen kívül semmi mást nem kaptam tőle. Még a kapcsolatunk elején kaptam tőle egy ruhát ennek két éve. Mikor mondom, hogy változnia kéne, ígérget, de nem történik semmi. Leginkább az zavar, hogy nem kezel nőként. Nekem már nincs félretett pénzem (pedig én mindig vettem neki valamit), ő neki elég sok van és semmit sem kaptam tőle (ruha, vagy ékszer vagy ilyesmi). Adjatok kérlek tanácsot.
25L
2016. okt. 16. 16:57
11/11 anonim válasza:
kicsit hasonló a két kérdés egymáshoz, egy-két apró eltéréssel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
nem unod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!