Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! (akik 22-25 évesek) Mi az, ami miatt nem néztek nőként egy lányra? Mik miatt gondoltok valakit túl mimózának?
én se
25/F
am mit értesz mimóza alatt? nem világos...
A mimóza az nem ez ! :D a fentieket én sem " művelem " és az olyanokat vonzom be általában magam köré akik szintén nem!
Alkohol, alkalmakkor. Stb..
Volt idő, mikor szégyenkeztem' miatta, mert nem ez volt a " menő " , mikor 16 - 19 éves voltam. Mikor a hobbikat kérdezték, és ilyenek nem voltak benne, de pl.; at olvasás, kirándulás, stb.. igen.. Szó szerint kinevettek! Nagyon rossz volt! De ma már " büszke vagyok rá ", hogy nem vagyok tucat ! ;) :) :D
Például:
- totálisan önállótlan, döntésképtelen, és elvárja, hogy én gondolkodjak helyette
- taktikázik, játssza az elérhetetlent
- buta
- nincs humora
Huh. Szerintem a kislányok isznak (sokat), cigiznek (nem minden cigis), mennek el minden buliba.
Szerintem egy nő akkor válik nővé, amikor Szellemileg éretté válik. Eltűnik a felszínessége, gyerekes gondolkodása és komolyan felelősségteljesen kezd el gondolkodni.
Én szeretem a mimózát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!