Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kétszer egymás után ugyanaz történt velem és elgondolkodtam, hogy bennem van-e a hiba...

Mindkét férfi nálam sokkal jobb kaliber külsőre. Nagyon intelligensek, de szerintem az érzelmi intelligenciájuk alacsony.

A gond az volt, hogy amikor nem értek rá találkozni én ezt sérelmeztem. Mindkettővel abban a szakaszban voltam, hogy már megbeszéltük, hogy kapcsolat, de még nem túl sokszor találkoztunk. Az első mindig elfoglalt volt érthető okokból, de én úgy gondolom, hogy egy-két órát csak lehet szakítani vagy a másiknál aludni, akármennyire elfoglalt is az ember. A másik meg mondta, hogy majd szól, ha már tudja a programját, aztán lecseszett, hogy miért akarok találkozni, amikor ő elfoglalt aznap, mintha tudnom kellett volna, pedig nem mondta.

Nem hisztiztem, csak elmondondtam, hogy nekem ez rosszul esett. Mégis az egyiktől azt kaptam, hogy gyerekes vagyok a másiktól pedig, hogy ne mondjak ilyet...

2016. okt. 5. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Egyszerűen felülválasztottál. Egyik férfi sem akart tőled soha komoly kapcsolatot, de alkalmi szexpartnernek jó voltál a számukra. Vélhetően melletted más lányokkal is találkozgattak.

Amikor megpróbáltál kitörni a kötetlen szexpartner szerepköréből, akkor mindketten jelezték, hogy ők a dominánsak, ők diktálnak és neked ne legyenek elvárásaid velük szemben.

Egy nálad jelentősen vonzóbb külsejű/intelligensebb/gazdagabb/iskolázottabb/magasabb társadalmi pozícióban lévő férfi csak nagyon-nagyon ritkán fog egy hozzád hasonló lányt választani komoly, elköteleződéssel járó kapcsolatra. Laza kapcsolatra természetesen sok ilyen férfinek megfelelhetsz, de hiú ábránd azt gondolni, hogy ezek majd komolyra fordulnak. Ezek a férfiak válogathatnak és meg is teszik.

Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor eredményesebb leszel, ha a hozzád hasonló férfiak közeledését is elfogadod.

2016. okt. 5. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Csak a külsejük jobb... Nem intelligensebbek, iskolázottabbak vagy gazdagabbak nálam. Nem vagyok rossz helyzetben. ;)

2016. okt. 5. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, akkor te is nagyon intelligens vagy?:)

Önmagában az is elég az általam vázolt helyzet kialakulásához, ha csak külsőre jelentősen vonzóbbak nálad. Feltételezem, hogy te átlagos külsejű vagy. Akkor ez a két férfi külsőre a férfiak felső 10-20%-ához tartozik. Ezek a férfiak pontosan tisztában vannak azzal, hogy rengeteg nő szívesen lenne a párjuk, így válogatnak és sokkal szűkebb lesz az a kör, akit komoly kapcsolatra is el tudnának képzelni, mint az, akivel néha lefeküdnének.

2016. okt. 5. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Lehet, nem jön le, amikor én kesergek, de amúgy igen. :) :) :) Kifejezetten intelligens vagyok. :)

Azt mondanám, hogy a felső 5%-ban volt mindkét férfi. Én meg mondjuk átlag alatt vagyok külsőben, de úgy gondolom, sok mindennel tudok kompenzálni, csak nem tudom, hogy egy férfinak mennyit számít...

2016. okt. 5. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Akkor egyértelmű az ok. Sima felülválasztás. Mindennapos eset.

A külsőt nem lehet kompenzálni a belsővel, mivel ha átlag alatti a külsőd, akkor lesznek olyan átlagos vagy átlag feletti külsejű nők, akik emellett intelligensek, sikeresek a munkájukban, szórakoztatóak, megbízhatóak stb. stb. És egy olyan férfi, aki külsőre a felső 5%-ba tartozik, pontosan tudja, hogy ezeknél a nőknél is lehet sikere, ha kezdeményez. Főleg akkor, ha emellett intelligens és anyagilag is stabil a helyzete.

2016. okt. 5. 13:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez azért elég rosszul hangzik. :( Még ha szokásos dolog is...
2016. okt. 5. 13:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul hangzik, de ez csak akkor probléma, ha kizárólag a férfiak legvonzóbb 5%-ával tudsz párkapcsolatot elképzelni.
2016. okt. 5. 13:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam olyannal járni, aki belsőre nagyon bejött, de külsőre nem. Húztam hónapokig, de nem jött a vonzalom és úgy meg csak kínlódás volt. :( Lefeküdtünk, de hiába volt orgazmusom, nem kívántam legközelebb, csak úgy "volt". :(
2016. okt. 5. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
Ok, az nyilván nem működik, ha olyannal próbálkozol, aki nem vonzó a számodra. A kérdés viszont az, hogy számodra kizárólag a férfiak legelőnyösebb külsejű 5%-a vonzó?
2016. okt. 5. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Van a férfiaknak egy köre, aki érdekel. Ez mondjuk magyarországon mondjuk 0,0001%. Na, közülük a felső 10%. Mivel 176 vagyok és legalább ilyen magas férfit keresek, sokan kiesnek. :( Szóval, mondjuk van 100 olyan férfi az országban, aki bejön. :( És nem én vagyok Claudia Schiffer, úgyhogy oké... Egyedül fogok meghalni! :)
2016. okt. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!