Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok arról, ha egy lány foglalkozni akar a lelketekkel?
Én olyan típus voltam mindig is, hogy szeretem jól megismerni a másikat, nem csak felszínesen. Kíváncsi vagyok a múltjára, a gondolataira, hogy miről mi a véleménye. Ha valami lelki baja van, azon is próbálok segíteni, ha hagyja.
Csak néha nem tudom eldönteni, hogy valakinek nem sok-e ez. Mondjuk sosem mondták még azt nekem, hogy mit vájkálok az életükben, ki szoktak nekem tárulkozni az emberek.
Ti mit gondoltok erről?
Ez a párkapcsolat egyik alapja nálam. Még az alapok közül is kb a legfontosabb egymás lelkének megismerèse.
24\F
Nekem ez nagyon jól esne. Mondanám is, hogy szinte igényelném, csak a mai világban már nem is tudom mire számíthat az ember. Ha pasiként ilyet vár el valaki, akkor könnyen férfiatlannak tartanák és kijelentik, hogy senki sem lesz a pótmamája.
Biztos, hogy vannak olyanok, akiknek ez sok. Lehet egy érzelmileg fejletlenebb pasi ezt rosszul viseli. Én a saját magam nevében tudok nyilatkozni, hogy örülnék ilyen barátnőnek :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!