Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosnak érzem, hogy nem kezel nőként?
Úgy érzem a párom nagyon elkényelmesedett. Csak akkor megyünk el valahova, ha én mondom. Munkán kívül nem jár el sehova. Max annyit költ rám, mikor kicsit tepernie kell akkor vesz virágot és gyorskaját. Ezen kívül semmi mást nem kaptam tőle. Még a kapcsolatunk elején kaptam tőle egy ruhát ennek két éve. Mikor mondom, hogy változnia kéne, ígérget, de nem történik semmi. Leginkább az zavar, hogy nem kezel nőként. Nekem már nincs félretett pénzem (pedig én mindig vettem neki valamit), ő neki elég sok van és semmit sem kaptam tőle (ruha, vagy ékszer vagy ilyesmi). Adjatok kérlek tanácsot.
25L
h..lye anyagias r..bi, már bocsi
te attól érzed magad nőként, ha vesznek neked valamit PÉNZÉRT??
ha már mondjuk megdicsérnek szavakkal, hogy de jól nézel ki, de finomat főztél, az már neked semmit se jelent?
Ajánlom figyelmedbe Csernus Imre: A Nő című könyvét, youtube-on fent van hangoskönyvként! Hasznos olvasmány lesz számodra!
Na most mindjárt kapsz, hogy pénzéhes vagy :)
De az is lehet, hogy más a szeretetnyelvetek. Úgy látszik neked az ajándékok, neki meg lehet valami más.
Beszéljétek meg, vagy töltsetek ki közösen egy tesztet, ha magatok sem tudjátok. Tökmindegy melyiket, ez nem olyan bonyolult dolog.
Nekem fura az, hogy elvárod, hogy ruhát, ékszert vegyen neked...
Ettől még lehet, hogy nem kezel tényleg nőként, de számomra a nőként kezelés nem azt jelenti, hogy csilivili dolgokat vesznek nekem.
A kérdésedet így helyesbíteném:
A barátom nem kezel nőként, én pedig anyagias liba vagyok, mit tehetnénk?
22/L
Jajj menjetek már!
Két év alatt semmit nem kap, miközben ő vett ajándékot többszörös is.
Lehet, hogy engem neveltek rosszul, de az ilyet illik viszonozni.
Nem mennek sehova, nem költ rá egy fillért se, csak ha "muszáj".
Azért nehogy már anyagias legyen, mert szeretné ha meghívná moziba, venne egy csokit, vagy valami.
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire xarrágó lett minden pasi!
Nem azt mondta, hogy arany ékszert, drágakövet és bundát kér minden hónapban.
De egy kétezres fülbevaló vagy egy szexi kis bugyi ne vágjon már földhöz egy jól kereső férfit!
Kérdező: dobd ki. Sose fog megváltozni, ha csak nem rossz irányba. Tojik bele, hogy mit szeretnél, nem változtat semmin.
amit már pénzért kell venni, és a másik elvárja, hogy vegyenek neki, az már eléggé az anyagiasság követelését érinti
és ez mióta szükséges? ha valamit akar a csaj, akkor vegye meg magának!
attól nem fogja a pasija kevésbé szeretni, ha nem vesz meg neki minden kis apró sz..rt, amit éppen a kiscsaj kigondol magának.
A SZERETET NEM PÉNZ FÜGGVÉNYE!! De aki már ahhoz köti, az viselje el azokat a jelzőket, amiket kap érte!
Nem az ajándék értéke mutatja meg, mennyire szeret, vagy kezel nőként.
De ha soha nem gondolna rám semmivel, na az igencsak rosszul esne.Én mindennek tudok örülni, egy szál virágnak is, de nyilván jól esett az a karlánc, amit születésnapomra kaptam, belegravíztatott valamit, nekem ez nagyon személyessé tette.Vagy pl. nagyon jó érzés volt, hogy szülinapomon nem jöhettem ki a hálóból az ebédlőbe, amíg nem szólt.Kijöttem, két pezsgőspohár, egy szál rózsa, a függönytartón fent, hogy boldog születésnapot!
Első évfordulónkon oda foglalt helyet, ugyanabba a számú faházba, ahol végülis összejöttünk.Ott töltöttünk tó mellett három fantasztikus napot.
Igen, nőnek érzem magam mellette, a mai napig felsegíti a kabátom, most is behozza a kávét az ágyba.De ezek fordítva is így vannak, minden este igényesen megterített asztallal várom, mindennap főzök, mindig rend és tisztaság várja.
Kérdező, neked van igazad.Beszélj vele, mert másképp nem fog változni.
De ha elmondod, hogy ez téged bánt, akkor reméljük, hogy elgondolkodik rajta.
Sok sikert:)
Ilyenkor elgondolkodom, hogy mennyi különbség van ember és ember között... Nem pejoratív értelemben.
Nekem sosem hiányzott az ékszer, ruha, pedig egyszer sem kaptam.
Inkább az, hogy nem bókolt és nem figyelt rám, nem kaptam kedves szavakat, se törődést.
Már egy szál virágtól is fülig ért volna a szám...
Nálam ezek jelentették volna többek között azt, hogy nőként tekint rám a párom.
Ha erre van igényed, akkor lehet nem ő a te embered, mert amint látod, nem akar rád pénzt költeni.
Szerintem nincs semmi gond ezzel az igénnyel.
Én is minden kapcsolatomban arra vágytam a legjobban, amit a legnehezebben adott a srác, ami a srác számára értékes azt csak számára értékes embernek adja.
Volt, aki az istenért nem keresett magától napközben, volt, aki nem akart a barátainak bemutatni, és volt, aki abszolút nem szánt rám pénzt, mindent feleztünk.
Óriási dolog volt, ha ilyesmit el tudtam érni. Persze volt, hogy nem ment, olyankor x hónap után szakítottam. Ha az ember nem ér el egy bizonyos szintet bizonyos időn belül, az ciki, nem kölcsönösek az érzelmek.
Ha a barátod kuporgatós típus, teljesen jogos kérés, hogy ezzel is jelezze, hogy fontos vagy, hogy költ a boldogságodra.
Persze lehet csak simán figyelmetlen is, ilyenkor én felhívnám a figyelmét, hogy mennyire örülnék valami meglepetésnek. Vagy a filmek ajándékozós részeinél extra lelkes lennék. Hátha eszébe jut magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!